Warme voorgerechten

€ / pers.

  • Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze

    9,00

  • Korstig gebakken kalfszwezeriken - gewokte fijne groenten en kampernoelies - rivierkreeftjes - kreeftensaus

    11,00

  • Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, hoeveboter en panko - Nantuasaus

    9,00

  • Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons)

    9,50

  • Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze

    9,00

  • Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie - saffraanzabaglione - fijn gesueerde groentjes

    9,50

  • Noordzeepalletje van melkpladijs, zalm en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraandraadjes

    9,00

  • Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan

    10,00

  • Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige Champagnesaus

    9,00

  • Met Ricard geflambeerde scampi - licht currysausje - tomaten-concassé - timbaaltje van wilde rijst en ananas

    9,00

  • Rivierpaling "Notredame" (roomsaus met look, pesto en tuinkruiden) / Provençale / in het groen

    11,50

  • Halve kreeft "à la nage" - krokante groentenflenters - Amoricainesaus

    17,00

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt  > + € 5,00

* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt  > + 10,00