Nieuwjaarsdagmenu in de salons Notredame

Ouverture van gastronomische minigerechten

Consommé van wild gevogelte met quenelles van patrijs, fijne groentenjulienne,

flensjespaysanne en gerookte kwartel.

Wit van omegabaars – gesueerde prei en shitake - witte venusschelpen gegratineerde 

goudmerk mosselen uit Yerseke - crème van langoustines


Nootjes van springbokfilet - Cumberlandsausje
geparfumeerd met ganzenlever en oude port

Garnituur voor beide hoofschotels:

Cylinder van winterpeen met gestoofde spekspruitjes gerissoleerde wouddelicatessen - gebakken vijg op schijfje jonagold Hazelnoot-dauphineaardappelen


Verfijnd nagerechtenbord "into 2018"


Dit menu wordt geserveerd op nieuwjaarsdag vanaf 12 uur                                             

49€

Met geselecteerde kwaliteitswijnen (alle dranken inbegrepen)

59€

Kinderen jonger dan 12 jaar (tot 4 jaar > gratis)

25€


Dit menu (of gedeeltelijk) kan tevens worden afgehaald                                                   


- op oudejaarsavond voor 18.30u

40€

- op nieuwjaarsdag vanaf 10u

- en tijdens de ganse maand januari

Alle andere afhaalgerechten zijn gedurende het ganse jaar te verkrijgen

Vraag naar onze traiteurfolder of bekijk deze hier