Koude voorgerechten

€ / pers.

  • Gerookte Parmaham - komkommermandje met cruditeiten en vinaigrette - fantasie van meloen, kiwi en peer

    8,50

  • Kroonjuweel van Noorse en gerookte zalm - mesclunsalade met meloenknikkers - kerstomaatjes - tomatenbalsamicokruidenvinaigrette

    9,00

  • Creatie van tongscharfilet, zalm, krab en trostomaat met grijze garnalen en vissla - fris slaatje met cruditeiten - schaaldierensausje

    9,00

  • Neptunusbord - Gemengd fris slaatje - cocktailsaus

    11,50

    (zalm, tomaat met vissla en grijze garnalen, krabsla, tongscharfilet, gerookte heilbot, - zalm, - sprotfilet, - makreel, gevuld eitje, cruditeiten, ...)

  • Neptunusbord "gastronomique" - slaatje - kreeftencocktailsaus

    14,00

    (tomaat met grijze garnalen, rolletje van tong, zalm en spinazie, langoustines, gamba's, chinookescalope, krabsla, schaaldierenterrine, rivierkreeftje, pandalus, gerookte heilbot, - zalm, - sprotfilet, - forelfilet, gevuld eitje en cruditeiten)

  • Gastronomisch bord met rijke voorgerechten

    15,00

    (langoustines, gamba's, oesters, gerookte eendenborst, ganzenleverpastei, kaviaar, ...)

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt > + € 5,00
* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt > + € 10,00