Koude schotels & Buffetten

€ / pers.

  • Koude vleesschotel met groenten, aardappelen en sausjes (allerlei vleessoorten zoals op het koud buffet)

    12,00

  • Koude visschotel I:

    16,50

    (zie koude voorgerechten > Neptunusbord, maar als hoofdschotel)

  • Koude visschotel II:

    19,00

    (zie koude voorgerechten > Neptunusbord "gastronomique", maar als hoofdschotel)

  • Koude vis- en vleesschotel met sla, cruditeiten, aardappelen en sausjes

    15,00

  • Fruits de mer (halve kreeft, rivierkreeftjes, langoustines, gamba's, oesters, kreukels, grijze garnalen, pandalus, scampi, ...)

    28,00

  • Visfondue of visgourmet* "ALL-IN" met warme vissausjes

    16,00

    o.a: lotte, scampi, zalm, tong, pangasiusfilet, St. Jakobsvrucht slaatjes, cruditeiten, sausjes en aardappelfrietjes

Koud vis- en vleesbuffet

€ / pers.

  • Tomaat met grijze garnalen / tongscharfilet / visterrine / krabcocktail / Noorse zalm / scampi / pandalus / rivierkreeftjes / gerookte heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes, - makreel / ... Varkensrug / rundsgebraad / natuurhamrol met asperges / gerookte Parmaham / gerookte eendenborst / gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausjes / broodjes / boter, ...

    23,00

Gastronomisch Luxe koud buffet

€ / pers.

  • Halve kreeft / tomaat met grijze garnalen / rolletje van tong, spinazie en zalm / langoustines / avocado met krabcocktail / chinook / Sint-Jakobsterrine / rivierkreeftjes / gerookte forel / - heilbot / - zalm / - paling / - sprotjes / ... Varkenshaasje / rundsfiletpure / kalfsrug / parelhoenpilon / natuurhamrol met asperges / gerookte Parmaham / gerookte eendenborst / ... Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausjes / broodjes / boter, ...

    36,00