Hoofdgerechten

Hoofdgerechten traiteur afhaal

Een feestje thuis? Bekijk dan zeker ons ruim aanbod van aperitiefhapjes, koude voorgerechten, warme voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, nagerechten, buffetten, koude schotels,…

€ / pers.
Varkensfiletgebraad “Gambrinus”
(saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus of streekbiersaus * Het varkensfiletgebraad kan vervangen worden door: gebraiseerde polderham / gelardeeerd- / Ardeens- / Orloff of duivelsgebraad
9,50
Varkenshaasje of melkvarkenshaasje "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / dragonsaus10,50
Wild zwijnhaasje - wildsausje van truffelnat en boschampignons13,50
Melkkalfshaasje of kalfsgebraad - saus van Kriek / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus15,00
Belgisch Wit-Blauwe rundsfiletpure - Châteaubriandsaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus15,00
Provencaals gekruid lamskroontje met saus van graantjesmosterd / zachte knoflook-rozemarijnsaus15,00
Lamskroontje met een korst van oude graanmosterd en peterselie - sausje van acaciahoning en tijm15,00
Struisvogelfilet met rozemarijn - Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / wildsausje van truffelnat en boschampignons17,50
Kangoeroefilet met rozemarijn - Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / wildsausje van truffelnat en boschampignons13,50
Het beste van het hertenkalf uit eigen streek - wildsausje van truffelnat en boschampignons16,00
Mechelse koekoek (hoevekip) - sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / zoetzuur met frambozenbier / dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus /
"Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
11,50
Gemarineerde kalkoenborst - sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / Bordelaisesaus / dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus10,00
Op het karkas gebraden parelhoen - sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / roze pepersaus / Calvadossausje11,00
Waaier van gelakte tamme eendenborst - zoetzuur met frambozenbier / honing-balsamicosaus11,50
Wilde fazantenfilet met parmaham en verse salie - ganzenleversaus14,00

Alle aardappelbereidingen worden in huis gemaakt

Aardappelkroketten (per stuk)€ 0,40 / stuk
Amandeldauphineaardappelen (kleine kroketjes in amandelen gewenteld) (per stuk)€ 0,30 / stuk
Duchesseaardappelen uit de oven€ 1,50 / portie
Gegratineerde dauphinoiseaardappelen€ 2,00 / portie
Aardappeltaartje met spekreepjes€ 2,00 / portie
Aardappelfrietjes€ 1,50 / portie

Verse seizoensgroenten worden regelmatig aangepast

€ / portie
In honing gekonfijte witloofstronkjes2,00
Gekarameliseerde appeltjes met wilde veenbessen2,00
In Bordeauxwijn gepocheerde peren met wilde veenbessen2,00
Reuzechampignon gevuld met duxelle van champignons en sjalotjes, gegratineerd met kaas2,30
Filomandje met gebakken champignons en geglaceerde zilveruitjes2,30
Oesterzwammen gebakken in hazelnootboter2,30
Bloemkoolroosjes genappeerd met béchamelsaus en kaas2,00
Gesauteerde prei in feuilleté in wikkel van preilinten2,00
Courgetmandje gevuld met ratatouille van Provençaalse groentjes2,00
Courgetmandje gevuld met brunoise van worteltjes, knolselder en prei2,00
Fijne boontjes in spekjasje2,00
Snijbonen in boter gebakken2,00
Tomaten gevuld met extra-fijne erwtjes2,00

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar top