Hoofdgerechten

€ / pers.

  • Varkensfiletgebraad “Gambrinus” (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus of streekbiersaus

    8,00

    * Het varkensfiletgebraad kan vervangen worden door: gebraiseerde polderham / gelardeeerd- / Ardeens- / Orloff of duivelsgebraad

  • Varkenshaasje of melkvarkenshaasje "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / dragonsaus

    9,50

  • Wild zwijnhaasje - wildsausje van truffelnat en boschampignons

    12,00

  • Melkkalfshaasje of kalfsgebraad - saus van Kriek / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus

    13,00

  • Belgisch Wit-Blauwe rundsfiletpure - Châteaubriandsaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus

    13,50

  • Provencaals gekruid lamskroontje met saus van graantjesmosterd / zachte knoflook-rozemarijnsaus

    13,00

  • Lamskroontje met een korst van oude graanmosterd en peterselie - sausje van acaciahoning en tijm

    13,00

  • Struisvogelfilet met rozemarijn - Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / wildsausje van truffelnat en boschampignons

    13,50

  • Kangoeroefilet met rozemarijn - Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / wildsausje van truffelnat en boschampignons

    12,00

  • Het beste van het hertenkalf uit eigen streek - wildsausje van truffelnat en boschampignons

    13,50

  • Mechelse koekoek (hoevekip) - sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / zoetzuur met frambozenbier / dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus /

    10,00

    "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus

  • Gemarineerde kalkoenborst - sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / Bordelaisesaus / dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus

    9,00

  • Op het karkas gebraden parelhoen - sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / roze pepersaus / Calvadossausje

    10,00

  • Waaier van gelakte tamme eendenborst - zoetzuur met frambozenbier / honing-balsamicosaus

    10,00

  • Wilde fazantenfilet met parmaham en verse salie - ganzenleversaus

    13,00

Alle aardappelbereidingen worden in huis gemaakt

  • Aardappelkroketten (per stuk)

    € 0,30 / stuk

  • Amandeldauphineaardappelen (kleine kroketjes in amandelen gewenteld) (per stuk)

    € 0,20 / stuk

  • Duchesseaardappelen uit de oven

    € 1,50 / portie

  • Gegratineerde dauphinoiseaardappelen

    € 1,50 / portie

  • Aardappeltaartje met spekreepjes

    € 1,50 / portie

  • Aardappelfrietjes

    € 1,50 / portie

Verse seizoensgroenten worden regelmatig aangepast

€ / portie.

  • In honing gekonfijte witloofstronkjes

    1,50

  • Gekarameliseerde appeltjes met wilde veenbessen

    1,50

  • In Bordeauxwijn gepocheerde peren met wilde veenbessen

    1,50

  • Reuzechampignon gevuld met duxelle van champignons en sjalotjes, gegratineerd met kaas

    1,80

  • Filomandje met gebakken champignons en geglaceerde zilveruitjes

    1,80

  • Oesterzwammen gebakken in hazelnootboter

    1,80

  • Bloemkoolroosjes genappeerd met béchamelsaus en kaas

    1,50

  • Gesauteerde prei in feuilleté in wikkel van preilinten

    1,50

  • Courgetmandje gevuld met ratatouille van Provençaalse groentjes

    1,50

  • Courgetmandje gevuld met brunoise van worteltjes, knolselder en prei

    1,50

  • Fijne boontjes in spekjasje

    1,50

  • Snijbonen in boter gebakken

    1,50

  • Tomaten gevuld met extra-fijne erwtjes

    1,50