Warme voorgerechten (kan ook als hoofgerecht) → take away

€ / pers.
Kikkerbilletjes gebakken met pesto en groene tuinkruiden - tagliatelle - kort gewokte fijne groentjes
in lookboter OF in de room OF op Provençaalse wijze
12,50
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze13,00
Noorse zalmmedaillon gebakken onder een knapperig korstje van broodkruim, dille en peterselie
gesueerde prei - witte wijnsaus
13,00
Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige Champagnesaus13,00
Met Ricard geflambeerde scampi - licht currysausje - gewokte melange van prei, orzo en paprikabrunoise13,00
Noordzeepalletje van hondstongfilet, zalm en in look gebakken scampi
kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraandraadjes
13,50
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi
kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan
15,00
Op het vel gebakken kabeljauwhaasje - geconcasseerde tomaatjes
broccoliroosjes - romig sausje van rivierkreeften
14,50
Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, hoeveboter en panko - Nantuasaus (foto: onderaan)15,00
Gestoomde zeetongreepjes Dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons)15,00
Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie
saffraanzabaglione - fijn gesueerde groentjes
14,50
Licht gegrilde staartvisfilet - graantjesmosterdsaus - krokante preilinten - gemarineerde kerstomaatjes15,00
Op de teppanyaki gebakken St.-Jakobsvruchten - geconfijt witloof geblust met Xérès-sherry azijn - crème van langoustines15,50

Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt → + € 7,00

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar top