Warme voorgerechten (kan ook als hoofgerecht) → take away
€ / pers. | |
---|---|
Kikkerbilletjes gebakken met pesto en groene tuinkruiden - tagliatelle - kort gewokte fijne groentjes in lookboter OF in de room OF op Provençaalse wijze | 12,50 |
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze | 13,00 |
Noorse zalmmedaillon gebakken onder een knapperig korstje van
broodkruim, dille en peterselie gesueerde prei - witte wijnsaus | 13,00 |
Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige Champagnesaus | 13,00 |
Met Ricard geflambeerde scampi - licht currysausje - gewokte melange van prei, orzo en paprikabrunoise | 13,00 |
Noordzeepalletje van hondstongfilet, zalm en in look gebakken scampi kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraandraadjes | 14,00 |
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan | 15,50 |
Krokant gebakken zeebaarsfilet - pappardelle - preilinten - opgemonteerde jus van Zeeuwse mosselen | 14,00 |
Op het vel gebakken kabeljauwhaasje - geconcasseerde tomaatjes broccoliroosjes - romig sausje van rivierkreeften | 14,50 |
Wit van griet - kruidencroustillade van
oude kaas, hoeveboter en panko geroosterde fregula Tostada - Nantuasaus (foto: onderaan) | 15,00 |
Gestoomde zeetongreepjes Dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons) | 15,00 |
Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie saffraanzabaglione - fijn gesueerde groentjes | 14,50 |
Licht gegrilde staartvisfilet - graantjesmosterdsaus - krokante preilinten - gemarineerde kerstomaatjes | 15,00 |
Op de teppanyaki gebakken St.-Jakobsvruchten - geconfijt witloof geblust met Xérès-sherry azijn - crème van langoustines | 15,50 |
Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt → + € 7,00
Locatie
Adres
Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)