
Koude voorgerechten → take away
€ / pers. | |
---|---|
Gerookte Parmaham - komkommermandje met cruditeiten en vinaigrette fantasie van meloen, kiwi en peer | 12,50 |
Rundscarpaccio van filet mignon Limousin - chips van seranoham - sesamzaadjes - pesto parmezaankrullen - balsamicosiroop - slaatje met geroosterde nootjes en pijnboompitten | 13,50 |
Kroonjuweel van Noorse en gerookte zalm - mesclunsalade met meloenknikkers kerstomaatjes - tomatenbalsamicokruidenvinaigrette (foto: onderaan) | 13,50 |
Creatie van tongscharfilet, zalm, krab en trostomaat met grijze garnalen fris slaatje met cruditeiten - schaaldierensausje | 14,00 |
Neptunusbord - gemengd fris slaatje - cocktailsaus Gepocheerde zalm / trostomaat met vissla en grijze garnalen krabcocktail / tongscharfilet / scampi / pandalus / rivierkreeftje gerookte heilbot / - zalm / - sprotfilet / - makreel gevuld eitje / verse cruditeiten, ... | 15,00 |
Neptunusbord "gastronomique" - fris slaatje - kreeftencocktailsaus Trostomaat met grijze garnalen / rolletje van tong, zalm en spinazie langoustine / gamba / wilde sockeye zalm / krabcocktail Noordzeevisterrine / scampi / rivierkreeftje / pandalus gerookte heilbot / - zalm / - sprotfilet /- forelfilet gevuld eitje / verse cruditeiten / ... | 17,00 |
Trio van gastronomische voorgerechtjes 2.0 een verrassing van de chef | 16,50 |
Gastronomisch bord met trendy rijke voorgerechten (langoustines, gamba's, oester, gerookte eendenborst, Handsaeme Foie Gras, …) | 17,50 |
* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt > + € 6,50

Locatie
Adres
Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)