Hoofdgerechten → Take away
Bekijk ons ruim aanbod van hoofdgerechten, en maak tevens uw keuze uit de bijhorende sausen
Scroll naar beneden om de aardappel- en groentebereidingen te kiezen
€ / pers. | |
---|---|
Natuurlijk gekweekt varkensfiletgebraad jagersaus (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes)/ Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus of streekbiersaus | 11,50 |
→ Het varkensfiletgebraad kan vervangen worden door: - Dyonnaise gebraad - gemarineerd gebraad - jagers gebraad met spek - dragongebraad - Edelweissgebraad → florence marinade (kaassmaak) - herdersgebraad → gemarineerd met sate en peterselie - Normandisch gebraad → gemarineerd met Normandische kruiden: paprika, tijm, rozemarijn, basilicum, oregano, koriander, ui, SELDERIJ, knoflook, MOSTERD, chili, peper, laurier, kurkuma, fenegriek, venkel, nootmuskaat, marjolein, bonenkruid, gember, komijn, kruidnagel, kardemom - Ardeens gebraad - gebraiseerde Polderham → kruidige, op lage temperatuur gegaarde nootham | 12,00 |
Varkenshaasje - jagersaus / Portosaus/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / dragonsaus of wildsaus met boschampignons | 13,00 |
→ Het varkenshaasje kan vervangen worden door: gemarineerd varkenshaasje of varkenshaasje gastronôme (gepekeld en licht gerookt met houtvuursmaak) | 13,50 |
"Duke of Berkshire" lendefiletgebraad → de parel onder het varkensvlees: (h)eerlijk,ouderwets, fijn gemarmerd, mals en zoet jagersaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus of dragonsaus | 17,00 |
Wild zwijnhaasje - wildsaus van truffelnat en boschampignons (enkel tijdens het wildseizoen) | 17,00 |
Kalfsnootje - saus van Kriek / jagersaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 18,00 |
Runds Filet mignon Limousin - Châteaubriandsaus / Portosaus/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 18,00 |
Lamskroontje met een korst van oude graanmosterd en peterselie - sausje van acaciahoning en tijm | 19,00 |
Het beste van het hertenkalf uit eigen streek wildsausje van truffelnat en boschampignons (enkel tijdens het wildseizoen) | 19,50 |
Op het vel gebakken van suprême van Schorenaer (betere variant van de Mechelse koekoek) sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/ zoetzuur met frambozenbier/ dragonsaus / jagersaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 13,00 |
Gemarineerde hoevekalkoenborst sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/ zoetzuur met frambozenbier/ dragonsaus / jagersaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 12,00 |
→ De gemarineerde hoevekalkoenborst kan vervangen worden door hoevekalkoenborst gastronôme | 12,50 |
Op het vel gebraden parelhoenfilets sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/ roze pepersaus / Calvadossausje | 15,50 |
In z'n vet gekonfijte tamme eendenborst zoetzuur met frambozenbier / honing-balsamicosaus | 16,00 |
Wilde fazantenfilet met parmaham en verse salie - ganzenleversaus (per 2 personen) | 18,00 |
Alle aardappelbereidingen worden tevens in huis gemaakt
€ / pers. | |
---|---|
Onze aardappelkroketten (± 6 stuks per persoon) | € 3,00 |
Amandeldauphineaardappelen (aardappelkroketten in amandelen gewenteld) | € 3,00 |
Duchesseaardappelen uit de oven | € 2,50 |
Gegratineerde dauphinoiseaardappelen | € 3,00 |
Aardappeltaartje in spekjasje | € 3,20 |
In hoeveboter gebakken Nicola-aardappelen | € 2,00 |
Verse aardappelfrietjes | € 2,00 |
Verse seizoensgroenten worden regelmatig aangepast
€ / portie | |
---|---|
In honing gekonfijte witloofstronkjes | 2,20 |
Gekarameliseerde appeltjes - wilde veenbessen | 2,20 |
In Bordeauxwijn gepocheerde peren - wilde veenbessen | 2,20 |
Portobello champignon - duxelle van champignons en sjalotjes, gegratineerd met kaas | 2,50 |
Gerissoleerde champignons met geglaceerde meloesuitjes | 2,50 |
Oesterzwammen gebakken in hazelnootboter | 2,50 |
Bloemkoolroosjes met béchamelsaus en gegratineerd met kaas | 2,20 |
Gesauteerde prei in wikkel van wortel | 2,20 |
Courgetmandje gevuld met ratatouille van Provençaalse groentjes | 2,20 |
Courgetmandje gevuld met brunoise van wortel, knolselder en prei | 2,20 |
Fijne boontjes in wikkel van prei | 2,20 |
In hoeveboter gebakken snijboontjes in wortelkorfje | 2,50 |
San Marzano tomaten gevuld met extra-fijne erwtjes | 2,20 |
In balsamico olie gemarineerde Cherrystar tomaatjes in de oven | 2,20 |
Jonge geglaceerde worteltjes | 2,20 |
Canneloni van chinese kool gevuld met witte en chinese kool | 2,20 |
Locatie
Adres
Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)