
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten traiteur afhaal
Een feestje thuis? Bekijk dan zeker ons ruim aanbod van aperitiefhapjes, koude voorgerechten, warme voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, nagerechten, buffetten, koude schotels,…
€ / pers. | |
---|---|
Varkensfiletgebraad “Gambrinus” (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes)/ Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus of streekbiersaus * Het varkensfiletgebraad kan vervangen worden door: gebraiseerde polderham/ gelardeerd- / Dyonnaise- / Bombay- / dragon- of duivelsgebraad | 10,00 |
Varkenshaasje of melkvarkenshaasje (+ 2€) "Gambrinus" / Portosaus/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus of dragonsaus | 11,00 |
Wild zwijnhaasje - wildsausje van truffelnat en boschampignons | 13,50 |
Kalfsgebraad - saus van Kriek / "Gambrinus" /Portosaus/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 15,00 |
Belgisch Wit-Blauwe rundsfiletpure - Châteaubriandsaus / Portosaus/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 16,00 |
Lamskroontje met een korst van oude graanmosterd en peterselie - sausje van acaciahoning en tijm | 17,00 |
Kangoeroefilet met rozemarijn - Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus/ Bordelaisesaus / streekbiersaus / wildsausje van truffelnat en boschampignons | 13,50 |
Wilde fazantenfilet met parmaham en verse salie - ganzenleversaus (per 2 personen) | 14,00 |
Het beste van het hertenkalf uit eigen streek wildsausje van truffelnat en boschampignons | 17,00 |
Mechelse koekoek (hoevekip) Portosaus/ sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/ zoetzuur met frambozenbier/ dragonsaus/ "Gambrinus"/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 11,50 |
Gemarineerde kalkoenborst "Gambrinus" / "Archiduc"/ sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/ dragonsaus / Portosaus / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 11,00 |
Op het karkas gebraden parelhoen met roze pepersaus / Calvadossausje/ sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier | 12,00 |
Waaier van gelakte tamme eendenborst zoetzuur met frambozenbier / honing-balsamicosaus | 12,00 |
Alle aardappelbereidingen worden tevens in huis gemaakt
Aardappelkroketten | € 0,40 / stuk |
Amandeldauphineaardappelen (kleine kroketjes in amandelen gewenteld) | € 0,30 / stuk |
Duchesseaardappelen uit de oven | € 1,50 / persoon |
Gegratineerde dauphinoiseaardappelen | € 2,00 / persoon |
Aardappeltaartje met spekreepjes | € 2,00 / persoon |
Aardappelfrietjes | € 1,50 / persoon |
Verse seizoensgroenten worden regelmatig aangepast
€ / portie | |
---|---|
In honing gekonfijte witloofstronkjes | 2,00 |
Gekarameliseerde appeltjes - wilde veenbessen | 2,00 |
In Bordeauxwijn gepocheerde peren - wilde veenbessen | 2,00 |
Reuzechampignon - duxelle van champignons en sjalotjes, gegratineerd met kaas | 2,30 |
Filomandje met gebakken champignons en geglaceerde zilveruitjes | 2,30 |
Oesterzwammen gebakken in hazelnootboter | 2,30 |
Bloemkoolroosjes genappeerd met béchamelsaus en kaas | 2,00 |
Gesauteerde prei in wikkel van wortel | 2,00 |
Courgetmandje gevuld met ratatouille van Provençaalse groentjes | 2,00 |
Courgetmandje gevuld met brunoise van wortel, knolselder en prei | 2,00 |
Fijne boontjes in spekjasje | 2,00 |
In hoeveboter gebakken snijboontjes in wortelkorfje | 2,00 |
Tomaten gevuld met extra-fijne erwtjes | 2,00 |
Locatie
Adres
Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)