Hoofdgerechten

Hoofdgerechten traiteur afhaal

Een feestje thuis? Bekijk dan zeker ons ruim aanbod van aperitiefhapjes, koude voorgerechten, warme voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, nagerechten, buffetten, koude schotels,…

€ / pers.
Varkensfiletgebraad
“Gambrinus” (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes)/
Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus of streekbiersaus
* Het varkensfiletgebraad kan vervangen worden door: gebraiseerde polderham/
gelardeerd- / Dyonnaise- / Bombay- / dragon- of duivelsgebraad
10,00
Varkenshaasje of melkvarkenshaasje (+ 2€) "Gambrinus" / Portosaus/
"Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus of dragonsaus
11,00
Wild zwijnhaasje - wildsausje van truffelnat en boschampignons13,50
Kalfsgebraad - saus van Kriek / "Gambrinus" /Portosaus/
"Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
15,00
Belgisch Wit-Blauwe rundsfiletpure - Châteaubriandsaus / Portosaus/
"Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
16,00
Lamskroontje met een korst van oude graanmosterd en peterselie -
sausje van acaciahoning en tijm
17,00
Kangoeroefilet met rozemarijn - Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus/
Bordelaisesaus / streekbiersaus / wildsausje van truffelnat en boschampignons
13,50
Wilde fazantenfilet met parmaham en verse salie -
ganzenleversaus (per 2 personen)
14,00
Het beste van het hertenkalf uit eigen streek
wildsausje van truffelnat en boschampignons
17,00
Mechelse koekoek (hoevekip) Portosaus/
sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/
zoetzuur met frambozenbier/ dragonsaus/ "Gambrinus"/
"Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
11,50
Gemarineerde kalkoenborst "Gambrinus" / "Archiduc"/
sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/
dragonsaus / Portosaus / roze pepersaus / Bordelaisesaus
11,00
Op het karkas gebraden parelhoen met roze pepersaus / Calvadossausje/
sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier
12,00
Waaier van gelakte tamme eendenborst
zoetzuur met frambozenbier / honing-balsamicosaus
12,00

Alle aardappelbereidingen worden tevens in huis gemaakt

Aardappelkroketten€ 0,40 / stuk
Amandeldauphineaardappelen (kleine kroketjes in amandelen gewenteld)€ 0,30 / stuk
Duchesseaardappelen uit de oven€ 1,50 / persoon
Gegratineerde dauphinoiseaardappelen€ 2,00 / persoon
Aardappeltaartje met spekreepjes€ 2,00 / persoon
Aardappelfrietjes€ 1,50 / persoon

Verse seizoensgroenten worden regelmatig aangepast

€ / portie
In honing gekonfijte witloofstronkjes2,00
Gekarameliseerde appeltjes - wilde veenbessen2,00
In Bordeauxwijn gepocheerde peren - wilde veenbessen2,00
Reuzechampignon - duxelle van champignons en sjalotjes, gegratineerd met kaas2,30
Filomandje met gebakken champignons en geglaceerde zilveruitjes2,30
Oesterzwammen gebakken in hazelnootboter2,30
Bloemkoolroosjes genappeerd met béchamelsaus en kaas2,00
Gesauteerde prei in wikkel van wortel2,00
Courgetmandje gevuld met ratatouille van Provençaalse groentjes2,00
Courgetmandje gevuld met brunoise van wortel, knolselder en prei2,00
Fijne boontjes in spekjasje2,00
In hoeveboter gebakken snijboontjes in wortelkorfje2,00
Tomaten gevuld met extra-fijne erwtjes2,00

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar top