Hoofdgerechten → Take away

Bekijk ons ruim aanbod van hoofdgerechten, en maak tevens uw keuze uit de bijhorende sausen
Scroll naar beneden om de aardappel- en groentebereidingen te kiezen

€ / pers.
Natuurlijk gekweekt Varkensfiletgebraad
“Gambrinus” (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes)/
Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus of streekbiersaus
11,50
→ Het varkensfiletgebraad kan vervangen worden door:
gebraiseerde polderham / gelardeerd- / Dyonnaise- / Bombay- / dragon- of duivelsgebraad
11,50
Varkenshaasje "Gambrinus" / Portosaus/
"Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus of dragonsaus
12,00
→ Het varkenshaasje kan vervangen worden door:
varkenshaasje "gastronome"
12,50
Melkvarkensrugfilet "Gambrinus" / Portosaus/
"Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus of dragonsaus
14,50
"Duke of Berkshire" lendefiletgebraad → de parel onder het varkensvlees
(h)eerlijk,ouderwets, fijn gemarmerd, mals en zoet
"Gambrinus" / Portosaus/
"Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus of dragonsaus
17,00
Wild zwijnhaasje - wildsaus van truffelnat en boschampignons17,50
Kalfsnootje - saus van Kriek / "Gambrinus" /Portosaus/
"Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
18,00
Runds Filet mignon Limousin - Châteaubriandsaus / Portosaus/
"Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
18,00
Lamskroontje met een korst van oude graanmosterd en peterselie -
sausje van acaciahoning en tijm
18,50
Kangoeroefilet met rozemarijn
Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus/
Bordelaisesaus / streekbiersaus / wildsausje van truffelnat en boschampignons
17,50
Wilde fazantenfilet met parmaham en verse salie -
ganzenleversaus (per 2 personen)
18,00
Het beste van het hertenkalf uit eigen streek
wildsausje van truffelnat en boschampignons
19,50
Op het vel gebakken Mechelse koekoekfilet (hoevekip)
Portosaus /sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/
zoetzuur met frambozenbier/ dragonsaus/ "Gambrinus"/
"Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
14,50
Gemarineerde kalkoenborst
"Gambrinus" / "Archiduc"/ sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/
dragonsaus / Portosaus / roze pepersaus / Bordelaisesaus
12,00
Op het vel gebraden parelhoenfilets
sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/
roze pepersaus / Calvadossausje
14,00
In z'n vet gekonfijte tamme eendenborst
zoetzuur met frambozenbier / honing-balsamicosaus
14,50

Alle aardappelbereidingen worden tevens in huis gemaakt

Onze aardappelkroketten (± 6 stuks per persoon)€ 0,50 / stuk
Amandeldauphineaardappelen (± 10 stuks per persoon)
(kleine kroketjes in amandelen gewenteld)
€ 0,35 / stuk
Duchesseaardappelen uit de oven€ 2,50 / persoon
Gegratineerde dauphinoiseaardappelen€ 3,00 / persoon
Aardappeltaartje met spekreepjes€ 3,20 / persoon
Aardappelfrietjes€ 2,00 / persoon

Verse seizoensgroenten worden regelmatig aangepast

€ / portie
In honing gekonfijte witloofstronkjes2,20
Gekarameliseerde appeltjes - wilde veenbessen2,20
In Bordeauxwijn gepocheerde peren - wilde veenbessen2,20
Reuzechampignon - duxelle van champignons en sjalotjes, gegratineerd met kaas2,50
Gerissoleerde champignons met geglaceerde meloesuitjes2,50
Oesterzwammen gebakken in hazelnootboter2,50
Jong geglaceerde worteltjes2,20
Bloemkoolroosjes met béchamelsaus en gegratineerd met kaas2,20
Gesauteerde prei in wikkel van wortel2,20
Courgetmandje gevuld met ratatouille van Provençaalse groentjes2,20
Courgetmandje gevuld met brunoise van wortel, knolselder en prei2,20
Fijne boontjes in wikkel van prei2,20
In hoeveboter gebakken snijboontjes in wortelkorfje2,50
San Marzano tomaten gevuld met extra-fijne erwtjes2,20
In balsamico olie gemarineerde Cherrystar tomaatjes in de oven2,20
Provencaals gekruid lamskroontje met een zachte knoflook-rozemarijnsaus

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar top