
Hoofdgerechten → Take away
Bekijk ons ruim aanbod van hoofdgerechten, en maak tevens uw keuze uit de bijhorende sausen
Scroll naar beneden om de aardappel- en groentebereidingen te kiezen
€ / pers. | |
---|---|
Natuurlijk gekweekt Varkensfiletgebraad “Gambrinus” (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes)/ Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus of streekbiersaus | 11,50 |
→ Het varkensfiletgebraad kan vervangen worden door: gebraiseerde polderham / gelardeerd- / Dyonnaise- / Bombay- / dragon- of duivelsgebraad | 11,50 |
Varkenshaasje "Gambrinus" / Portosaus/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus of dragonsaus | 12,00 |
→ Het varkenshaasje kan vervangen worden door: varkenshaasje "gastronome" | 12,50 |
Melkvarkensrugfilet "Gambrinus" / Portosaus/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus of dragonsaus | 14,50 |
"Duke of Berkshire" lendefiletgebraad → de parel onder het varkensvlees (h)eerlijk,ouderwets, fijn gemarmerd, mals en zoet "Gambrinus" / Portosaus/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus of dragonsaus | 17,00 |
Wild zwijnhaasje - wildsaus van truffelnat en boschampignons | 17,50 |
Kalfsnootje - saus van Kriek / "Gambrinus" /Portosaus/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 18,00 |
Runds Filet mignon Limousin - Châteaubriandsaus / Portosaus/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 18,00 |
Lamskroontje met een korst van oude graanmosterd en peterselie - sausje van acaciahoning en tijm | 18,50 |
Kangoeroefilet met rozemarijn Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus/ Bordelaisesaus / streekbiersaus / wildsausje van truffelnat en boschampignons | 17,50 |
Wilde fazantenfilet met parmaham en verse salie - ganzenleversaus (per 2 personen) | 18,00 |
Het beste van het hertenkalf uit eigen streek wildsausje van truffelnat en boschampignons | 19,50 |
Op het vel gebakken Mechelse koekoekfilet (hoevekip) Portosaus /sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/ zoetzuur met frambozenbier/ dragonsaus/ "Gambrinus"/ "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 14,50 |
Gemarineerde kalkoenborst "Gambrinus" / "Archiduc"/ sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/ dragonsaus / Portosaus / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 12,00 |
Op het vel gebraden parelhoenfilets sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier/ roze pepersaus / Calvadossausje | 14,00 |
In z'n vet gekonfijte tamme eendenborst zoetzuur met frambozenbier / honing-balsamicosaus | 14,50 |
Alle aardappelbereidingen worden tevens in huis gemaakt
Onze aardappelkroketten (± 6 stuks per persoon) | € 0,50 / stuk |
Amandeldauphineaardappelen (± 10 stuks per persoon) (kleine kroketjes in amandelen gewenteld) | € 0,35 / stuk |
Duchesseaardappelen uit de oven | € 2,50 / persoon |
Gegratineerde dauphinoiseaardappelen | € 3,00 / persoon |
Aardappeltaartje met spekreepjes | € 3,20 / persoon |
Aardappelfrietjes | € 2,00 / persoon |
Verse seizoensgroenten worden regelmatig aangepast
€ / portie | |
---|---|
In honing gekonfijte witloofstronkjes | 2,20 |
Gekarameliseerde appeltjes - wilde veenbessen | 2,20 |
In Bordeauxwijn gepocheerde peren - wilde veenbessen | 2,20 |
Reuzechampignon - duxelle van champignons en sjalotjes, gegratineerd met kaas | 2,50 |
Gerissoleerde champignons met geglaceerde meloesuitjes | 2,50 |
Oesterzwammen gebakken in hazelnootboter | 2,50 |
Jong geglaceerde worteltjes | 2,20 |
Bloemkoolroosjes met béchamelsaus en gegratineerd met kaas | 2,20 |
Gesauteerde prei in wikkel van wortel | 2,20 |
Courgetmandje gevuld met ratatouille van Provençaalse groentjes | 2,20 |
Courgetmandje gevuld met brunoise van wortel, knolselder en prei | 2,20 |
Fijne boontjes in wikkel van prei | 2,20 |
In hoeveboter gebakken snijboontjes in wortelkorfje | 2,50 |
San Marzano tomaten gevuld met extra-fijne erwtjes | 2,20 |
In balsamico olie gemarineerde Cherrystar tomaatjes in de oven | 2,20 |

Locatie
Adres
Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)