steun lokale horeca

Lekker tafelen @ HOME

TAKE AWAY FOLDER

Sfeervol en fijn tafelen bij U thuis met onze take away service. Gedurende het ganse jaar door kunnen we u voorzien van aperitiefhapjes, koude voorgerechten, warme voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, nagerechten, koude schotels, buffetten, de maandmenu, de afzonderlijke gerechten van de maandmenu, enz.
Kinderen aan halve prijs

Aperitiefhapjes

€ / stuk
Assortiment van koude en/of warme zelfgemaakte hapjes1,30
Assortiment van koude en / of warme gastronomische hapjes
Kleine delicatessen in porseleinen schoteltjes.
1,50

Soepen

€ / liter
Soepje naar keuze met z'n garnituur, tuinkruiden en room:
Keuze tussen: tomaten - pompoen - broccoli
5,00
Soepje van tomaten met gesmolten kruidenkaas en Romeinse kervel5,00
Roomsoep Dubary (bloemkool - broccoli) met gerookte zalmreepjes7,00
Zeeuwse mosselroomsoep met brunoise van fijne groentjes en bieslook8,00
Bouillabaisse van het fijnste uit de Noordzee (filet) met rouille12,00

Koude voorgerechten

€ / pers.
Gerookte Parmaham - komkommermandje met cruditeiten en vinaigrette - fantasie van meloen, kiwi en peer10,00
Kroonjuweel van Noorse en gerookte zalm - mesclunsalade met meloenknikkers - kerstomaatjes - tomatenbalsamicokruidenvinaigrette10,50
Creatie van tongscharfilet, zalm, krab en trostomaat met grijze garnalen en vissla - fris slaatje met cruditeiten - schaaldierensausje11,00

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt => + € 5,00

Warme voorgerechten

€ / pers.
Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze11,00
Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, hoeveboter en panko - Nantuasaus11,00
Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons)11,00
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze10,00
Noordzeepalletje van melkpladijs, zalm en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraandraadjes11,00
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan12,00
Met Ricard geflambeerde scampi - licht currysausje - tomaten-concassé - timbaaltje van wilde rijst en ananas10,00

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt  => + € 5,00

Hoofdgerechten

€ / pers.
Gebraiseerde polderham“Gambrinus" (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus of streekbiersaus10,00
Varkenshaasje "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / dragonsaus11,00
Provencaals gekruide lamsfilet met saus van graantjesmosterd / zachte knoflook-rozemarijnsaus15,00
Het beste van het hertenkalf uit eigen streek - wildsausje van truffelnat en boschampignons17,00
Gemarineerde kalkoenborst - sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / Bordelaisesaus / dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus11,00
Waaier van gelakte tamme eendenborst - zoetzuur met frambozenbier / honing-balsamicosaus12,00

Alle aardappelbereidingen worden in huis gemaakt

Gebakken Nicolaasaardappelen€ 1,50 / portie
Gegratineerde dauphinoiseaardappelen€ 2,00 / portie
Aardappeltaartje met spekreepjes€ 2,00 / portie
Aardappelfrietjes€ 1,50 / portie

Verse seizoensgroenten worden regelmatig aangepast

€ / portie
In honing gekonfijte witloofstronkjes2,00
Gekarameliseerde appeltjes met wilde veenbessen2,00
In Bordeauxwijn gepocheerde peren met wilde veenbessen2,00
Gebakken champignons en geglaceerde zilveruitjes2,30
Fijne boontjes in spekjasje2,00
Snijbonen in boter gebakken2,00

Nagerechten

€ / pers.
Bavarois naar keuze (passievruchten, aardbeien en peren) met z'n saus en fruitgarnituur5,50
Waaier van chocolademousse4,00
Javanais (Crème au beurre met chocolade) met vanillesaus5,50
Misérable (amandelbiscuit met vanilleroomboter) met Engelse crème5,50
Assortiment van kleine nagerechten (keuze tussen alle hierboven vermelde nagerechten) > per stuk
* gegarneerd met verse vruchten > +1,50 €
2,00
Groot dessertbord "Notredame"8,50

Koude schotels & Buffetten (vanaf 6 personen)

€ / pers.
Koude vleesschotel met groenten, aardappelen en sausjes (allerlei vleessoorten zoals op het koud buffet)15,00
Koude visschotel I: > als hoofdschotel
(zalm, tomaat met vissla en grijze garnalen, krabsla, tongscharfilet, gerookte heilbot, - zalm, - sprotfilet, - makreel, gevuld eitje, cruditeiten, ...)
18,50
Koude visschotel "gastronomique": > als hoofdschotel
(tomaat met grijze garnalen, rolletje van tong, zalm en spinazie, langoustines, gamba's, chinookescalope, krabsla, schaaldierenterrine, rivierkreeftje, pandalus, gerookte heilbot, - zalm, - sprotfilet, - forelfilet, gevuld eitje en cruditeiten)
20,50
Koude vis- en vleesschotel met sla, cruditeiten, aardappelen en sausjes19,00

Koud vis- en vleesbuffet (vanaf 6 personen)

€ / pers.
Tomaat met grijze garnalen / tongscharfilet / visterrine / krabcocktail / Noorse zalm / scampi / pandalus / rivierkreeftjes / gerookte heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes, - makreel / ... Varkensrug / rundsgebraad / natuurhamrol met asperges / gerookte Parmaham / gerookte eendenborst / gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausjes / broodjes / boter, ...29,00
TAKE AWAY NOVEMBER MENUvan de Salons Notredame in Diksmuide

JANUARI MENU

aan 35 euro

Butternutvelouté – pompoen brunoise – groene tuinkruiden
(3 euro / persoon)

*****

Saltimbocca van hondstongfilet – wikkel van Paleta Serrano ham
buffelmozzarella – salie – luchtige Marsalasaus
(11 euro / persoon)

*****

Kangoeroefilet met rozemarijn – wildsausje – truffelnat – boschampignons
wintergarnituur – aardappelkroketjes
(21,5 euro / persoon)

*****
Assotiment van kleine nagerechten
(6 euro / persoon)

Info take away

  • U kan bestellen via mail (info@salonsnotredame.be) of telefoon (051/500163) of de knop “Bestel hier” (hierboven).
  • U kan bestellen voor donderdag 18u.30.
  • Afhalen is mogelijk op vrijdag en zaterdag tussen 16u. en 19u. en op zondag tussen 10u. en 12u.
  • De warme gerechten zijn verpakt in stapelbare vuurvaste schotels, zodat u ze enkel in uw oven hoeft op te warmen (gerechten per 2 personen bestellen)
  • Voor alle schotels dient een waarborgsom betaald te worden die terugbetaald wordt bij teruggave
  • Deze folder is geldig tot 21 december in afwachting van onze eindejaarsfolder.
  • U kunt vrijblijvend inlichtingen bekomen betreffende onze feestorganisatie of via onze brochure
  • Een leuk idee als geschenk?

        Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor alle activiteiten!

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar top