
Lekker tafelen @ HOME
TAKE AWAY FOLDER
Sfeervol en fijn tafelen bij U thuis met onze take away service. Gedurende het ganse jaar door kunnen we u voorzien van aperitiefhapjes, koude voorgerechten, warme voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, nagerechten, koude schotels, buffetten, de maandmenu, de afzonderlijke gerechten van de maandmenu, enz.
Kinderen aan halve prijs
Aperitiefhapjes
€ / stuk | |
---|---|
Assortiment van koude en/of warme zelfgemaakte hapjes | 1,30 |
Assortiment van koude en / of warme gastronomische hapjes Kleine delicatessen in porseleinen schoteltjes. | 1,50 |
Soepen
€ / liter | |
---|---|
Soepje naar keuze met z'n garnituur, tuinkruiden en room: Keuze tussen: tomaten - pompoen - broccoli | 5,00 |
Soepje van tomaten met gesmolten kruidenkaas en Romeinse kervel | 5,00 |
Roomsoep Dubary (bloemkool - broccoli) met gerookte zalmreepjes | 7,00 |
Zeeuwse mosselroomsoep met brunoise van fijne groentjes en bieslook | 8,00 |
Bouillabaisse van het fijnste uit de Noordzee (filet) met rouille | 12,00 |

Koude voorgerechten
€ / pers. | |
---|---|
Gerookte Parmaham - komkommermandje met cruditeiten en vinaigrette - fantasie van meloen, kiwi en peer | 10,00 |
Kroonjuweel van Noorse en gerookte zalm - mesclunsalade met meloenknikkers - kerstomaatjes - tomatenbalsamicokruidenvinaigrette | 10,50 |
Creatie van tongscharfilet, zalm, krab en trostomaat met grijze garnalen en vissla - fris slaatje met cruditeiten - schaaldierensausje | 11,00 |
* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt => + € 5,00

Warme voorgerechten
€ / pers. | |
---|---|
Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze | 11,00 |
Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, hoeveboter en panko - Nantuasaus | 11,00 |
Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons) | 11,00 |
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze | 10,00 |
Noordzeepalletje van melkpladijs, zalm en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraandraadjes | 11,00 |
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan | 12,00 |
Met Ricard geflambeerde scampi - licht currysausje - tomaten-concassé - timbaaltje van wilde rijst en ananas | 10,00 |
* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt => + € 5,00
Hoofdgerechten
€ / pers. | |
---|---|
Gebraiseerde polderham“Gambrinus" (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus of streekbiersaus | 10,00 |
Varkenshaasje "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / dragonsaus | 11,00 |
Provencaals gekruide lamsfilet met saus van graantjesmosterd / zachte knoflook-rozemarijnsaus | 15,00 |
Het beste van het hertenkalf uit eigen streek - wildsausje van truffelnat en boschampignons | 17,00 |
Gemarineerde kalkoenborst - sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / Bordelaisesaus / dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 11,00 |
Waaier van gelakte tamme eendenborst - zoetzuur met frambozenbier / honing-balsamicosaus | 12,00 |
Alle aardappelbereidingen worden in huis gemaakt
Gebakken Nicolaasaardappelen | € 1,50 / portie |
Gegratineerde dauphinoiseaardappelen | € 2,00 / portie |
Aardappeltaartje met spekreepjes | € 2,00 / portie |
Aardappelfrietjes | € 1,50 / portie |
Verse seizoensgroenten worden regelmatig aangepast
€ / portie | |
---|---|
In honing gekonfijte witloofstronkjes | 2,00 |
Gekarameliseerde appeltjes met wilde veenbessen | 2,00 |
In Bordeauxwijn gepocheerde peren met wilde veenbessen | 2,00 |
Gebakken champignons en geglaceerde zilveruitjes | 2,30 |
Fijne boontjes in spekjasje | 2,00 |
Snijbonen in boter gebakken | 2,00 |
Nagerechten
€ / pers. | |
---|---|
Bavarois naar keuze (passievruchten, aardbeien en peren) met z'n saus en fruitgarnituur | 5,50 |
Waaier van chocolademousse | 4,00 |
Javanais (Crème au beurre met chocolade) met vanillesaus | 5,50 |
Misérable (amandelbiscuit met vanilleroomboter) met Engelse crème | 5,50 |
Assortiment van kleine nagerechten (keuze tussen alle hierboven vermelde nagerechten) > per stuk * gegarneerd met verse vruchten > +1,50 € | 2,00 |
Groot dessertbord "Notredame" | 8,50 |
Koude schotels & Buffetten (vanaf 6 personen)
€ / pers. | |
---|---|
Koude vleesschotel met groenten, aardappelen en sausjes (allerlei vleessoorten zoals op het koud buffet) | 15,00 |
Koude visschotel I: > als hoofdschotel (zalm, tomaat met vissla en grijze garnalen, krabsla, tongscharfilet, gerookte heilbot, - zalm, - sprotfilet, - makreel, gevuld eitje, cruditeiten, ...) | 18,50 |
Koude visschotel "gastronomique": > als hoofdschotel (tomaat met grijze garnalen, rolletje van tong, zalm en spinazie, langoustines, gamba's, chinookescalope, krabsla, schaaldierenterrine, rivierkreeftje, pandalus, gerookte heilbot, - zalm, - sprotfilet, - forelfilet, gevuld eitje en cruditeiten) | 20,50 |
Koude vis- en vleesschotel met sla, cruditeiten, aardappelen en sausjes | 19,00 |
Koud vis- en vleesbuffet (vanaf 6 personen)
€ / pers. | |
---|---|
Tomaat met grijze garnalen / tongscharfilet / visterrine / krabcocktail / Noorse zalm / scampi / pandalus / rivierkreeftjes / gerookte heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes, - makreel / ... Varkensrug / rundsgebraad / natuurhamrol met asperges / gerookte Parmaham / gerookte eendenborst / gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausjes / broodjes / boter, ... | 29,00 |

JANUARI MENU
aan 35 euro
Butternutvelouté – pompoen brunoise – groene tuinkruiden
(3 euro / persoon)
*****
Saltimbocca van hondstongfilet – wikkel van Paleta Serrano ham
buffelmozzarella – salie – luchtige Marsalasaus
(11 euro / persoon)
*****
Kangoeroefilet met rozemarijn – wildsausje – truffelnat – boschampignons
wintergarnituur – aardappelkroketjes
(21,5 euro / persoon)
*****
Assotiment van kleine nagerechten
(6 euro / persoon)
Info take away
- U kan bestellen via mail (info@salonsnotredame.be) of telefoon (051/500163) of de knop “Bestel hier” (hierboven).
- U kan bestellen voor donderdag 18u.30.
- Afhalen is mogelijk op vrijdag en zaterdag tussen 16u. en 19u. en op zondag tussen 10u. en 12u.
- De warme gerechten zijn verpakt in stapelbare vuurvaste schotels, zodat u ze enkel in uw oven hoeft op te warmen (gerechten per 2 personen bestellen)
- Voor alle schotels dient een waarborgsom betaald te worden die terugbetaald wordt bij teruggave
- Deze folder is geldig tot 21 december in afwachting van onze eindejaarsfolder.
- U kunt vrijblijvend inlichtingen bekomen betreffende onze feestorganisatie of via onze brochure
- Een leuk idee als geschenk?
Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor alle activiteiten!
Locatie
Adres
Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)