Oudejaarsavondmenu

Sfeervol en fijn tafelen bij u thuis
→ take away - afhaal ←

Menu

Romige bisque van venusschelpen, messcheden, mantelschelpvruchten, alikruik
Zeeuwse jumbo’s, gamba- en rivierkreeftenvlees – lavas

*****

Filet van goudbrasem onder een panade van aspergebroccoli, romanesco en parmezaan
mix van campanelle en cantharellen – sausje van coquilles Saint-Jacques

*****

In z’n vet gekonfijte wilde eendenborst met honing-balsamicosaus
of
Edelhert kalfshaasje – wildsausje van truffelnat en ganzelever

Garnituur voor beide hoofdschotels:
Frittata van ajuin, prei en schorseneren in wikkel van mergpompoen
Portabello gevuld met ragout van kastanje, grotpaddestoelen en duxelle
Gekarameliseerde appeltjes met wilde veenbessen

Aardappelamandelkroketjes
of
Gratin van charlotte- en truffelaardappelen

*****

Verfijnd nagerecht “into 2026”

Dit menu (vanaf 2 pers.) kan worden afgehaald aan € 57 p.p.
op oudejaarsavond van 13.30 tot 17.30u.
op nieuwjaarsdag van 10.00 tot 11.30u.
Bestel tijdig! → tot maandag 29 december 19.00u.
Wij vragen een waarborg die bij het inleveren wordt terugbetaald

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar boven