Kerstmenu

Taartje van tongscharfilet gevuld met soufflé van chinook
kort gebakken scampi met pesto – luchtige vongolesaus
*****
Gebraiseerde filet van hoevekalkoen
sinaasappel – gembersaus met sinaaspartjes en -zeste
of
Varkenshaasje Gastronôme – Jagersausje met gerissoleerde wouddelicatessen,
pancettalardons en geglaceerde meloesuitjes.

Garnituur voor beide hoofdschotels:
Porta bellachampignon gevuld met ragout van
porcini’s, cantherellen, knolselder en duxelle
In honing geconfijte witloofstronkjes
Golden delicious met cranberries .
aardappelkroketjes of aardappeltaartje in spekjasje.
*****
Huisgemaakt kerstgebak met Engelse vanillesaus.

• Dit menu kan worden afgehaald op kerstavond, kerstdag en op zondag 26/12 aan € 39,00
• Dit menu wordt geserveerd in de salons op kerstdag en op zondag 26/12 aan € 49,00
> met geselecteerde kwaliteitswijnen: € 60,00
> kinderen jonger dan 12 jaar met dranken: € 30,00

Oudejaarsavondmenu

Wim & Anja Vandeputte – Notredame nodigen U uit
Oudejaarsavond “Into 2022”
en wensen u alvast een prettige kerst, een smaakvol en vooral gezond 2022 toe !!.

Menu

Knallende start met de allerlaatste aperitieven van het jaar 2021
*****
Grandioze luxe buffet ouverture van gastronomische minigerechten
*****
Filet van platvis uit de Noordzee – sausje van Sint jacobsvruchten
gewokte melange van prei, orzo, shiitake en paprikabrunoise
*****
Damhertrugfilet – grand-veneursaus
Chinese koolrolletjes met schorseneren in t’wit
gepocheerd wildeman-peertje met veenbessen
Dauphine aardappelen
*****
Verfijnd buffet van koude en warme nagerechten “into 2022”

Muzikale animatie : DJ. Gio’s Music >>> Ambiance verzekerd
Plaats : Salons Notredame – Wijnendalestraat 103 – 8600 Diksmuide (Beerst)

Aanvang : 19 uur
Prijs : 110 euro > Alle geselecteerde wijnen en dranken inbegrepen tot 5 uur
Uw reservatie is bevestigd mits storting van 110 euro per persoon
op rek nr. BE 71 4743 36273 169 met de mededeling; uw e-mailadres,
telefoonnummer en tafelnaam of contante betaling in Salons Notredame
Er wordt rekening gehouden met de volgorde van storting of betaling tot 20 december

Dit menu wordt tevens geserveerd in de salons op nieuwjaarsdag vanaf 12.30u.
en op elke vrijdag, zaterdag en zondag van januari aan 59 euro mits reservatie
Dit menu kan worden afgehaald (scroll naar beneden) op oudejaarsavond voor 18u.,
op nieuwjaarsdag vanaf 10u.
en op elke vrijdag, zaterdag en zondag van januari aan 49 euro

Alle andere afhaalgerechten zijn gedurende het hele jaar te verkrijgen
Vraag naar onze traiteurfolder of bekijk deze op www.salonsnotredame.be

Oudejaarsavond - & Nieuwjaarsdagmenu

Ouverture van gastronomische minigerechten.
*****
Filet van platvis uit de Noordzee – sausje van Sint jacobsvruchten
gewokte melange van prei, orzo, shiitake en paprikabrunoise
*****
Damhertrugfilet – grand-veneursaus
of
Op het vel gebakken parelhoen “Gambrinus”
saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes

Garnituur voor beide hoofdschotels:
Chinese koolrolletjes met schorseneren in t’wit
gepocheerd wildeman-peertje met veenbessen
Dauphine aardappelen of gratin “Dauphinois”
*****
Verfijnd nagerechtenbord “in to 2021”.

• Dit menu kan worden afgehaald op oudejaarsavond voor 18u., op nieuwjaarsdag vanaf 10u.
en op elke vrijdag, zaterdag en zondag van januari aan € 49,00
• Dit menu wordt geserveerd in de salons op oudejaarsavond vanaf 19 u.
“All-in” aan € 110,00 met aperitieven, kwaliteitswijnen en dranken, champagnecocktail 00u.,
drankenfordait en muzikale omlijsting tot 5u.
• Dit menu wordt geserveerd in de salons op nieuwjaarsdag en
op elke vrijdag, zaterdag en zondag van januari aan € 59,00
> met geselecteerde kwaliteitswijnen: € 70,00
> kinderen jonger dan 12 jaar met dranken: € 35,00

Scroll naar top