Nieuwjaarsmenu

Ouverture van gastronomische minigerechten.
*****
Filet van platvis uit de Noordzee – sausje van Sint jacobsvruchten
gewokte melange van prei, orzo, shiitake en paprikabrunoise
*****
Damhertrugfilet – grand-veneursaus
of
Op het vel gebakken parelhoen “Gambrinus”
saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes

Garnituur voor beide hoofdschotels:
Chinese koolrolletjes met schorseneren in t’wit
gepocheerd wildeman-peertje met veenbessen
Dauphine aardappelen of gratin “Dauphinois”
*****
Verfijnd nagerechtenbord
Mokka met versnaperingen

                  • Dit menu kan worden afgehaald (take away) aan € 49,00
                  • Dit menu wordt geserveerd in de salons
                    op elke vrijdag, zaterdag en zondag van januari aan € 59,00
                    > met geselecteerde kwaliteitswijnen: € 70,00
                    > kinderen jonger dan 12 jaar met dranken: € 35,00

Reservatie gewenst

Scroll naar top