Warme voorgerechten

€ / pers.
Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze14,00
Korstig gebakken kalfszwezerikken - gewokte fijne groenten - kampernoelies - rivierkreeftjes - kreeftensaus17,00
Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appelpartjes geflambeerd met calvados - gesueerde witloofchiffonade18,00
Lauwe salade van gerookte eendeborst - vers gebakken kwartel - walnotenvinaigrette15,50
Mandje van roze forelfilet met grijze garnalen - opgemonteerde blanke bieslooksaus15,00
Gegrilleerde zalmsuprème - kort roergebakken spinazie - bladerdeeggebakje, Dijonaisesaus met mosterdzaadjes14,50
Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, boter en panko - Nantuasaus15,00
Noorse gestoomde zalmfilet - in boter gebakken slierasperges - broccoliroosjes - tomatenconcassé - Hollandse saus (seizoen)15,00
Op vel gebakken kabeljauwhaasje - geconcasseerde tomaatjes - broccoliroosjes - romig sausje van rivierkreeften15,00
Gebakken filet van rogvleugel met een duxelle van shii-take - opgemonteerde paprikaboter14,50
Licht gegrilleerde staartvisfilet - krokante preilinten - graantjesmosterdsaus15,50
Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons)15,50
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze14,00
Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie - saffraanzabaglione - fijne gesueerde groentjes15,00
Noordzeepalletje van hondstongfilet, zalm, in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan14,00
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan15,50
Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige champagnesaus14,00
Met Richard geflambeerde scampi - licht currysausje - geconfijte cassé, timbaaltje van wilde rijst en ananas14,00
Rivierpaling "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) / Provençale / in het groen18,50
Op de teppanyaki gebakken St.-Jakobsvruchten - geconfijt witloof - geblust met Xérès-sherry azijn, crème van langoustienes17,00
Halve kreeft “à la nage” - krokante groentenflenters - Américainesaus22,00

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt  => + € 7,00
* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt  => + 15,00

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar top