
Warme voorgerechten
€ / pers. | |
---|---|
Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze | 14,00 |
Korstig gebakken kalfszwezerikken - gewokte fijne groenten - kampernoelies - rivierkreeftjes - kreeftensaus | 17,00 |
Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appelpartjes geflambeerd met calvados - gesueerde witloofchiffonade | 18,00 |
Lauwe salade van gerookte eendeborst - vers gebakken kwartel - walnotenvinaigrette | 15,50 |
Mandje van roze forelfilet met grijze garnalen - opgemonteerde blanke bieslooksaus | 15,00 |
Gegrilleerde zalmsuprème - kort roergebakken spinazie - bladerdeeggebakje, Dijonaisesaus met mosterdzaadjes | 14,50 |
Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, boter en panko - Nantuasaus | 15,00 |
Noorse gestoomde zalmfilet - in boter gebakken slierasperges - broccoliroosjes - tomatenconcassé - Hollandse saus (seizoen) | 15,00 |
Op vel gebakken kabeljauwhaasje - geconcasseerde tomaatjes - broccoliroosjes - romig sausje van rivierkreeften | 15,00 |
Gebakken filet van rogvleugel met een duxelle van shii-take - opgemonteerde paprikaboter | 14,50 |
Licht gegrilleerde staartvisfilet - krokante preilinten - graantjesmosterdsaus | 15,50 |
Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons) | 15,50 |
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze | 14,00 |
Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie - saffraanzabaglione - fijne gesueerde groentjes | 15,00 |
Noordzeepalletje van hondstongfilet, zalm, in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan | 14,00 |
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan | 15,50 |
Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige champagnesaus | 14,00 |
Met Ricard geflambeerde scampi - licht currysausje - tomatenconcassé - timbaaltje van wilde rijst en ananas | 14,00 |
Rivierpaling "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) / Provençale / in het groen | 18,50 |
Op de teppanyaki gebakken St.-Jakobsvruchten - geconfijt witloof - geblust met Xérès-sherry azijn, crème van langoustienes | 16,50 |
Halve kreeft “à la nage” - krokante groentenflenters - Américainesaus | 22,00 |
* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt => + € 7,00
* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt => + 15,00
Locatie
Adres
Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)