Warme voorgerechten
(kan ook als hoofgerecht)
€ / pers. | |
---|---|
Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze | 15,00 |
Korstig gebakken kalfszwezerikken - gewokte fijne groenten - kampernoelies - rivierkreeftjes - kreeftensaus | 19,50 |
Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appelpartjes geflambeerd met calvados - gesueerde witloofchiffonade | 20,50 |
Lauwe salade van gerookte eendeborst - vers gebakken kwartel - walnotenvinaigrette | 18,50 |
Mandje van roze forelfilet met grijze garnalen - opgemonteerde blanke bieslooksaus | 16,50 |
Gegrilde zalmsuprème - kort roergebakken spinazie - bladerdeeggebakje, Dijonaisesaus met mosterdzaadjes | 15,50 |
Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, boter en panko - Nantuasaus | 17,00 |
Noorse gestoomde zalmfilet - in boter gebakken slierasperges - broccoliroosjes - tomatenconcassé - Hollandse saus (seizoen) | 16,00 |
Op vel gebakken kabeljauwhaasje - geconcasseerde tomaatjes - broccoliroosjes - romig sausje van rivierkreeften | 15,50 |
Gebakken filet van rogvleugel met een duxelle van shii-take - opgemonteerde paprikaboter | 15,50 |
Licht gegrilleerde zeeduivelfilet - krokante preilinten - graantjesmosterdsaus | 17,00 |
Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons) | 18,00 |
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze | 14,50 |
Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie - saffraanzabaglione - fijne gesueerde groentjes | 17,50 |
Noordzeepalletje van hondstongfilet, zalm, in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan | 16,00 |
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan | 18,50 |
Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige champagnesaus | 16,00 |
Met Ricard geflambeerde scampi - licht currysausje - gewokte melange van prei, orzo en paprikabrunoise | 15,50 |
Rivierpaling "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) / Provençale / in het groen | dagprijs |
Op de teppanyaki gebakken St.-Jakobsvruchten - geconfijt witloof - geblust met Xérès-sherry azijn, crème van langoustienes | 17,50 |
Halve kreeft “à la nage” - krokante groentenflenters - Américainesaus | dagprijs |
* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt → + € 8,00
* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt → + 18,00
Supplement hoofdschotel
De prijzen van alle hoofdschotels zijn van toepassing indien het menu uit 4 gangen bestaat of na een starters walking dinner. Indien de genodigden enkel gevraagd worden na of tijdens de maaltijd, worden de porties aangepast. Er wordt altijd 3x nabediend.
- 6 gangen menu (koud voorgerecht – soep – warm voorgerecht – verfrissend tussendoortje – hoofdschotel – dessert) > hoofdschotel -10%
- 5 gangen menu (koud voorgerecht – soep – warm voorgerecht of verfrissend tussendoortje – hoofdschotel – dessert) > hoofdschotel -5%
- 3 gangen menu (soep – hoofdschotel – dessert) (zonder voorgerecht) > hoofdschotel + 20%
- 2 gangen menu (hoofdschotel – dessert) > hoofdschotel +25%
- 2 gangen menu (voorgerecht – hoofdschotel) > hoofdschotel +20%
- enkel hoofdgerecht > hoofdschotel +30%
- Indien er enkel dessert wordt genomen > + 3,5 EURO
Supplementaire forfait ten gevolge van de stijgende energiekost vanaf oktober t.e.m. maart
Vanaf oktober tot en met maart is er een minimumverbruik per feest vereist ten gevolge van de stijgende energiekost.
Er wordt een supplementaire forfait aangerekend op het menu afhankelijk van het aantal personen en van de keuze en het budget van uw feest.
Locatie
Adres
Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)