Warme voorgerechten
(kan ook als hoofgerecht)

€ / pers.
Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze15,00
Korstig gebakken kalfszwezerikken - gewokte fijne groenten - kampernoelies - rivierkreeftjes - kreeftensaus19,50
Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appelpartjes geflambeerd met calvados - gesueerde witloofchiffonade20,50
Lauwe salade van gerookte eendeborst - vers gebakken kwartel - walnotenvinaigrette18,50
Mandje van roze forelfilet met grijze garnalen - opgemonteerde blanke bieslooksaus16,50
Gegrilde zalmsuprème - kort roergebakken spinazie - bladerdeeggebakje, Dijonaisesaus met mosterdzaadjes15,50
Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, boter en panko - Nantuasaus17,00
Noorse gestoomde zalmfilet - in boter gebakken slierasperges - broccoliroosjes - tomatenconcassé - Hollandse saus (seizoen)16,00
Op vel gebakken kabeljauwhaasje - geconcasseerde tomaatjes - broccoliroosjes - romig sausje van rivierkreeften15,50
Gebakken filet van rogvleugel met een duxelle van shii-take - opgemonteerde paprikaboter15,50
Licht gegrilleerde zeeduivelfilet - krokante preilinten - graantjesmosterdsaus17,00
Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons)18,00
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze14,50
Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie - saffraanzabaglione - fijne gesueerde groentjes17,50
Noordzeepalletje van hondstongfilet, zalm, in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan16,00
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan18,50
Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige champagnesaus16,00
Met Ricard geflambeerde scampi - licht currysausje - gewokte melange van prei, orzo en paprikabrunoise15,50
Rivierpaling "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) / Provençale / in het groendagprijs
Op de teppanyaki gebakken St.-Jakobsvruchten - geconfijt witloof - geblust met Xérès-sherry azijn, crème van langoustienes17,50
Halve kreeft “à la nage” - krokante groentenflenters - Américainesausdagprijs

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt → + € 8,00
* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt → + 18,00

Supplement hoofdschotel

De prijzen van alle hoofdschotels zijn van toepassing indien het menu uit 4 gangen bestaat of na een starters walking dinner. Indien de genodigden enkel gevraagd worden na of tijdens de maaltijd, worden de porties aangepast. Er wordt altijd 3x nabediend.

  • 6 gangen menu (koud voorgerecht – soep – warm voorgerecht – verfrissend tussendoortje – hoofdschotel – dessert) > hoofdschotel -10%
  • 5 gangen menu (koud voorgerecht – soep – warm voorgerecht of verfrissend tussendoortje – hoofdschotel – dessert) > hoofdschotel -5%
  • 3 gangen menu (soep – hoofdschotel – dessert) (zonder voorgerecht) > hoofdschotel + 20%
  • 2 gangen menu (hoofdschotel – dessert) > hoofdschotel +25%
  • 2 gangen menu (voorgerecht – hoofdschotel) > hoofdschotel +20%
  • enkel hoofdgerecht > hoofdschotel +30%
  • Indien er enkel dessert wordt genomen > + 3,5 EURO

Supplementaire forfait ten gevolge van de stijgende energiekost vanaf oktober t.e.m. maart

Vanaf oktober tot en met maart is er een minimumverbruik per feest vereist ten gevolge van de stijgende energiekost.
Er wordt een supplementaire forfait aangerekend op het menu afhankelijk van het aantal personen en van de keuze en het budget van uw feest.

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar boven