Nagerechten

€ / pers.
Crumble bodem met biscuit en appeltjes- karamelmousse - peer in chocolade bavarois7,50
Biscuit met slagroom en vers fruit (of op pièce montez)6,00
Fruittaart6,00
Bavarois naar keuze (passievruchten, aardbeien, frambozen, chocolade, vanille) met z'n saus en fruitgarnituur7,00
Waaier van chocolademousses6,00
Chocolademousse - kletskoppen - sinaasappelpartjes6,00
Javanais (Crème au beurre met chocolade) met vanillesaus6,50
Misérable (amandelbiscuit met vanilleroomboter) met Engelse crème6,50
Assortiment van kleine nagerechten (keuze tussen alle hierboven vermelde nagerechten) → 2,20 € per stuk
* gegarneerd met verse vruchten → +1,80 €
Assortiment van drie kleine nagerechten6,60
Assortiment van drie kleine nagerechten gegarneerd met verse vruchten8,50
Groot dessertbord "Notredame"10,00
Panna cotta - rode vruchten - cassis bessen cake - speculaascrumble - boeketje van fruit7,00
Huisgemaakte "Tarte Tattin": Warme omgekeerde appeltaart met vanilleroomijs8,50
Buffet van nagerechten → vanaf 40 personen (< 40 pers.: meerprijs: 4 euro)14,00
Roomijs met warme chocoladesaus of met fruitcoulis6,00
Roomijs met verse vruchtensla, fruitcoulis en slagroom7,50
Roomijs omkranst met verse vruchten, fruitcoulis en slagroom8,50
Roomijs in tulpgebak omkranst met verse vruchten, fruitcoulis en slagroom9,50
Praalijs met warme chocoladesaus of met fruitcoulis8,00
Praalijs met verse vruchtensla en slagroom9,50
Praalijs omkranst met verse vruchten, frambozencoulis en slagroom10,50
Praalijs in tulpgebak omkranst met verse vruchten, frambozencoulis en slagroom11,50
Gevulde botersoesjes met vanilleroomijs - warme chocoladesaus7,00
Met calvados geflambeerde warme appeltaart met vanilleroomijs7,50
Gratin van zabaglione en verse vruchten6,50
Pannekoeken geflambeerd met Grand Marnier in sinaasappelsaus5,50
Pannekoeken met roomijs en warme chocoladesaus7,00
Koffie (3X)3,50
Koffie (3X) met versnaperingen5,50
Koffie (3X) met petit fours7,50

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar boven