Koude voorgerechten

€ / pers.
Gerookte Parmaham - komkommermandje met cruditeiten en vinaigrette - fantasie van meloen, kiwi en peer14,50
Kroonjuweel van Noorse en gerookte zalm - mesclunsalade met meloenknikkers en kerstomaatjes - tomatenbalsamicokruidenvinaigrette15,00
Tiara van zalm gemarineerd in grof zeezout en dille met roze peper en appelbrunoise -carpaccio van Sint-Jakobsvruchten in limoendressing
met basilicum olijfolie en koriander
15,50
Creatie van tongfilet, zalm, krab en trostomaat met grijze garnalen - fris slaatje met cruditeitenmandje - schaaldierensausje15,50
Paupiette van opgerolde zeetong en gerookte zalm - gemengd fris slaatje - garnalencocktailsaus - warme toast
15,50
Rundscarpaccio van filet pur Limousin - chips van seranoham - sesamzaadjes - pesto - parmezaankrullen - balsamicosiroop
slaatje met geroosterde nootjes en pijnboompitten
15,00
Neptunusbord, gemengd fris slaatje - cruditeiten - klassieke cocktailsaus
(zalm, trostomaat met vissla en grijze garnalen, krabsla, tongscharfilet, zonnevis,
gerookte heilbot, - zalm, -sprotfilet, -makreel, gevuld eitje, cruditeiten,...)
18,00
Neptunusbord "gastronomique" - gemengd fris slaatje - cruditeiten - kreeftencocktailsaus
(trostomaat met grijze garnalen, krabsla, tongrolletje met zalm en spinazie, langoustines, gamba's, schaaldierenterrine van kreeft,
rivierkreeftje, gerookte heilbot, -zalm, - sprotfilet, gerookte forelfilet, gevuld eitje, cruditeiten, gemengde sla,...)
20,00
Halve kreeft "belle vue" (per 2 pers.)dagprijs
Gastronomisch bord met rijke voorgerechten (langoustines, gamba's, oester, gerookte eendenborst, Handsaeme Foie Gras, ...)21,00
Trio van gastronomische voorgerechtjes met z'n garnituur, een verrassing van de chef18,00

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt => + € 7,00
* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt => + € 15,00

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar boven