Buffetten & Barbecues
Koude schotels & - buffetten
€ / pers. | |
---|---|
Koude vleesschotel Varkensrug / rundsgebraad / gekookte natuurham / lamscarré gerookte Parmaham / gebraiseerde jambonneau gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon / Wijnendaeler paté Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes pasta- en aardappelsalade / sausjes / ... | 17,50 |
Koude visschotel Neptunus Trostomaat met vissla en grijze garnalen / tongfilet / visterrine / krabcocktail Gepocheerde Noorse zalm / scampi / pandalus / rivierkreeftjes / reuzegarnaal gerookte heilbot / - zalm /- sprotjes / - makreel Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes pasta- en aardappelsalade / sausjes / ... | 21,50 |
Koude visschotel "gastronomique" Trostomaat met grijze garnalen / wilde sockeye zalm rolletje van tong, spinazie en zalm / krabcocktail / scampi langoustines / gamba's / reuzegarnaal / Sint-Jakobsterrine / rivierkreeftjes gerookte forel / - heilbot / - zalm / - paling / - sprotjes Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes pasta- en aardappelsalade /vers fruit bijpassende garnituren / sausjes / ... | 23,50 |
Koude vis- en vleesschotel Trostomaat met vissla en grijze garnalen / tongfilet / visterrine / krabcocktail gepocheerde Noorse zalm / scampi / pandalus / rivierkreeftjes / reuzegarnaal Varkensrug / rundsgebraad / gekookte natuurham / lamscarré gerookte Parmaham / gebraiseerde jambonneau gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes pasta- en aardappelsalade / sausjes / ... | 23,50 |
Koud vis- en vleesbuffet → min. 6 personen Trostomaat met vissla en grijze garnalen / tongfilet / visterrine / krabcocktail Gepocheerde Noorse zalm / scampi / pandalus / rivierkreeftjes / reuzegarnaal gerookte heilbot / - zalm /- sprotjes / - makreel Varkensrug / rundsgebraad / gekookte natuurham / lamscarré gerookte Parmaham / gebraiseerde jambonneau gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes pasta- en aardappelsalade / sausjes / broodjes / boter / ... | 30,00 |
Gastronomisch luxe koud buffet → min. 6 personen Trostomaat met grijze garnalen / wilde sockeye zalm rolletje van tong, spinazie en zalm / krabcocktail / scampi langoustines / gamba's / reuzegarnaal / Sint-Jakobsterrine rivierkreeftjes gerookte forel / - heilbot / - zalm / - paling / - sprotjes / … Varkenshaasje / Runds Filet mignon Limousin / lamsfilet parelhoenpilon / gekookte natuurham / gerookte Parmaham gerookte eendenborst / terrine van foie gras / ... Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes pasta- en aardappelsalade / vers fruit / bijpassende garnituren sausjes / broodjes / boter / … | 38,00 |
Fruits de mer (halve kreeft, rivierkreeftjes, langoustines, gamba's, oesters, kreukels, garnalen, pandalus, ...) | dagprijs |
Warme Buffetten
€ / pers. | |
---|---|
Warm buffet I: Gepekeld gebraad van de lies - aan het spit gebakken kippenbillen - Rundsgebraad warm trio van plukverse aangepaste seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen | 24,00 |
Warm buffet II: Rundslende "Limousin" - Gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet- Archiducsaus & Châteaubriandsaus - warm trio van plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen | 26,00 |
Warm buffet III: Rundsentrecôte - gebraiseerd melkvarkensboutje - gebakken lamssteak - kalkoenborst gastronôme warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen | 29,00 |
Warm buffet IV: Gepocheerde Noordse zalm - Gebakken melkpladijsfilet Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst Rundsentrecôte - gebraiseerde nootham gemarineerde kalkoenborstfilet - gebakken lam Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen | 33,00 |
Gastronomisch luxe warm buffet: Gebakken zeetong - gepocheerde chinook geflambeerde scampi - mosselen - kikkerbilletjes "Notredame" Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus kort gewokte fijne groentjes - verse deegwaren - parelcouscous gebraiseerd melkvarken - côte à l'os - eendeborstfilet lamszadel - kangoeroefilet warm assortiment van 6 plukverse seizoensgroenten ganzeleverroomsaus en châteaubriandsaus assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen | 39,50 |
Combinatie koud en warm buffet: Prijs koud buffet naar keuze (-30%) + prijs warm buffet naar keuze (-25%) |
Noot
Aan de hand van de brochure kunt u alle gerechten vervangen (door andere gerechten van dezelfde prijsklasse)
of een gerecht erbij nemen (mits een meerprijs van € 3,50)
- In geval het warm buffet I, II en III niet wordt voorafgegaan door een soep of voorgerecht: +10%
- In geval het warm buffet wordt voorafgegaan door een voorgerecht + soep naar keuze: -10%
- In geval er minder dan 80 personen zijn: +10%
- In geval er minder dan 40 personen zijn: +20%
Barbecues
€ / pers. | |
---|---|
Barbecue I: Gemarineerde kippenpillon - barbecueworst - gebraiseerde nootham - gemengde vleesbrochette verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, koolsla) gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ... Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter warme en koude sauzen - broodjes - boter | 26,00 |
Barbecue II: Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, koolsla) gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ... Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter warme en koude sauzen - broodjes - boter | 27,50 |
Barbecue III: Côte à l'os - Lamscotelet in thijmmarinade - chipolata speenvarken met Provençaalse kruiden - gemarineerde parelhoenbillen verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, koolsla) gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ... Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter warme en koude sauzen - broodjes - boter | 30,00 |
Vis- en vleesbarbecue: Noordse zalm en zeebaars met fijne groentjes en tomatenbrunoise in zilverhemdje Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, koolsla) gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ... Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter warme en koude sauzen - broodjes - boter | 38,00 |
Gastronomische vis- en vleesbarbecue: Speetje van scampi - Noordzeevis in papilotte gerookte makreel “Provençale” - lotte op Ardense wijze Côte à l’Os - eendeborst - lamsfilet - chipolata - melkkalfskroontje speenvarkenshaasje met Provençaalse kruiden verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, koolsla) gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ... Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter warme en koude sauzen - broodjes - boter | 48,00 |
Nagerechten- en kaasbuffetten
€ / pers. | |
---|---|
Buffet van
nagerechten → vanaf 40 personen (< 40 pers.: meerprijs: 4 euro) Fijne minibanketgebakjes - javanais - miserable - allerlei soorten bavarois - chocolademousses vanillesoesjes - crème brûlée - café glacé (ijskoffie) - vers uitheems fruit - vruchtensla - ... | 14,00 |
Buffet van verschillende kaassoorten als aanvulling nagerechtenbuffet Assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel vers fruit - noten - radijsjes - selder Stokbrood - bruin notenbrood - boter - …. | 6,50 |
Buffet van verschillende kaassoorten als nagerecht Uitgebreid assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel vers fruit - noten - radijsjes - selder Stokbrood - bruin notenbrood - boter - …. | 14,00 |
Buffet van verschillende kaassoorten als hoofdschotel Uitgebreid assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel vers fruit - noten - radijsjes - selder Stokbrood - bruin notenbrood - boter - …. | 19,00 |
Locatie
Adres
Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)