Buffetten & Barbecues

Koude schotels & - buffetten

€ / pers.
Koude vleesschotel (soorten zoals op het koud buffet)
met groenten, aardappelen en sausjes
14,00
Koude visschotel I: met groenten, aardappelen en sausjes
(zie koude voorgerechten > Neptunusbord, maar als hoofdschotel)
21,00
Koude visschotel II: met groenten, aardappelen en sausjes
Koude visschotel II: met groenten, aardappelen en sausjes
23,50
Koude vis- en vleesschotel
met sla-mix, cruditeiten, aardappelen en sausje
19,50
Fruits de mer (halve kreeft, rivierkreeftjes, langoustines, gamba's, oesters, kreukels, garnalen, pandalus, ...)30,00
Koud vis- en vleesbuffet > min. 6 personen
Tomaat met grijze garnalen / hondstongfilet / visterrine
gerookte heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes, - makreel
Noorse zalm “en belle vue” / krabcocktail / pandalus / rivierkreeftjes / ...
Varkensrug / tussenrib / natuurham / gerookte Parmaham
gerookte eendenborst / gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon / ...
Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...)
Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent"
gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausen / broodjes / boter, ...
29,00
Gastronomisch luxe koud buffet
Kreeft / Tomaat met grijze garnalen / tongrolletje met spinazie en zalm
krabcocktail / Noorse zalm "en belle vue" /Sint-Jakobsterrine
langoustines / gamba's / rivierkreeftjes / pandalus
gerookte forel, - heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes / gerookte eendenborst, ...
Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...)
Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent"
gevulde eitjes - vinaigrette aardappelen - sausen - broodjes - boter, ...
41,00

Warme Buffetten

€ / pers.
Warm buffet I:
Orloffgebraad - Konijn op grootmoeders wijze - Rundstong in madeirasaus
(andere keuzes: Haantjes in de rode wijn - kalkoen Osso bucco - giros - ...)
warm trio van plukverse aangepaste seizoensgroenten van eigen bodem
Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen
23,00
Warm buffet II:
Gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet- Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes
Archiducsaus & Châteaubriandsaus - warm trio van plukverse seizoensgroenten van eigen bodem
Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen
21,00
Warm buffet III:
Rundsentrecôte - gebraiseerd melkvarkensboutje - gebakken lamsribbetjes - kalkoenborst gastronôme
warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem
Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus
Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen
23,00
Warm buffet IV:
Gepocheerde Noordse zalm - Gebakken melkpladijsfilet
Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus
Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst
Rundsentrecôte - gebraiseerde nootham
gemarineerde kalkoenborstfilet - gebakken lamsribbetjes
Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus
warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem
Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen
28,00
Gastronomisch luxe warm buffet:
Gebakken zeetong - gepocheerde chinook
geflambeerde scampi - mosselen - kikkerbilletjes "Notredame"
Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus
kort gewokte fijne groentjes - verse deegwaren - parelcouscous
gebraiseerd melkvarken - côte à l'os - eendeborstfilet
lamszadel - kangoeroefilet
warm assortiment van 6 plukverse seizoensgroenten
ganzeleverroomsaus en châteaubriandsaus
assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen
34,00
Combinatie koud en warm buffet:
Prijs koud buffet naar keuze (-30%) + prijs warm buffet naar keuze (-25%)
vb.: Koud buffet I > (€ 29,00 - 30% = € 20,30) + (warm buffet IV > € 28,00 - 25% = € 21,00) = € 41,30

Noot

Aan de hand van de brochure kunt u alle gerechten vervangen (door andere gerechten van dezelfde prijsklasse)
of een gerecht erbij nemen (mits een meerprijs van € 2,50)

  • In geval het warm buffet I, II en III niet wordt voorafgegaan door een soep of voorgerecht: +10%
  • In geval het warm buffet wordt voorafgegaan door een voorgerecht + soep naar keuze: -10%
  • In geval er minder dan 80 personen zijn: +10%
  • In geval er minder dan 40 personen zijn: +20%

Barbecues

€ / pers.
Barbecue I:
Gemarineerde kippenpillon - barbecueworst - gebraiseerde nootham - gemengde vleesbrochette
verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, koolsla) - gemengde sla
bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...
Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter
warme en koude sauzen - broodjes - boter
17,00
Barbecue II:
Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata
gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet
verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, koolsla) - gemengde sla
bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...
Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter
warme en koude sauzen - broodjes - boter
18,50
Barbecue III:
Côte à l'os - Lamscotelet in thijmmarinade - chipolata
speenvarken met Provençaalse kruiden - gemarineerde parelhoenbillen
verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, koolsla) - gemengde sla
bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...
Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter
warme en koude sauzen - broodjes - boter
21,50
Vis- en vleesbarbecue:
Noordse zalm en zeebaars met fijne groentjes en tomatenbrunoise in zilverhemdje
Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata
gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet
verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, koolsla) - gemengde sla
bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...
Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter
warme en koude sauzen - broodjes - boter
27,00
Gastronomische vis- en vleesbarbecue:
Speetje van scampi - Noordzeevis in papilotte
gerookte makreel “Provençale” - lotte op Ardense wijze
Côte à l’Os - eendeborst - lamsfilet - chipolata - melkkalfskroontje
speenvarkenshaasje met Provençaalse kruiden
verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, koolsla) - gemengde sla
bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...
Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter
warme en koude sauzen - broodjes - boter
34,00

Nagerechten- en kaasbuffetten

€ / pers.
Buffet van nagerechten
Fijne minibanketgebakjes - javanais - miserable - allerlei soorten bavarois - chocolademousses
vanillesoesjes - crème brûlée - café glacé (ijskoffie) - vers uitheems fruit - vruchtensla - ...
12,50
Buffet van verschillende kaassoorten als aanvulling nagerechtenbuffet
Assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel
vers fruit - noten - radijsjes - selder
Stokbrood - bruin notenbrood - boter - ….
6,50
Buffet van verschillende kaassoorten als nagerecht
Uitgebreid assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel
vers fruit - noten - radijsjes - selder
Stokbrood - bruin notenbrood - boter - ….
14,00
Buffet van verschillende kaassoorten als hoofdschotel
Uitgebreid assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel
vers fruit - noten - radijsjes - selder
Stokbrood - bruin notenbrood - boter - ….
19,00

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar top