Allergeneninfo
informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten
Wij werken enkel met dagverse producten.
Mogen wij U daarom vragen U allergenen & intoleranties zeker 24u op voorhand te melden.
!!!: De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor kruisbesmetting en/of restanten gezien alle allergenen
in onze zaak worden verwerkt.
Allergenenlegende:
Veertien verschillende stoffen zijn opgenomen in de lijst van belangrijkste allergenen, die intoleranties of –allergieën kunnen veroorzaken:
1. Glutenbevattende granen, namelijk tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen.
2. Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren.
3. Eieren en producten op basis van eieren.
4. Vis en producten op basis van vis.
5. Aardnoten en producten op basis van aardnoten.
6. Soja en producten op basis van soja.
7. Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose)8. Noten, namelijk amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten, en producten op basis van noten.
9. Selderij en producten op basis van selderij.
10. Mosterd en producten op basis van mosterd.
11. Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad.
12. Zwaveldioxide en sulfieten in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l.
13. Lupine en producten op basis van lupine.
14. Weekdieren en producten op basis van weekdieren.
Koude voorgerechten : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
Gerookte Parmaham - komkommermandje met cruditeiten en vinaigrette - fantasie van meloen, kiwi en peer | 10 |
Kroonjuweel van Noorse en gerookte zalm - mesclunsalade met meloenknikkers en kerstomaatjes - tomatenbalsamicokruidenvinaigrette | 4 |
Tiara van zalm gemarineerd in grof zeezout en dille met roze peper en appelbrunoise -carpaccio van Sint-Jakobsvruchten in limoendressing met basilicum olijfolie en koriander | 4/2 |
Creatie van tongfilet, zalm, krab en trostomaat met grijze garnalen - fris slaatje met cruditeitenmandje - schaaldierensausje | 4/2/3 |
Paupiette van opgerolde zeetong en gerookte zalm - gemengd fris slaatje - garnalencocktailsaus - warme toast (gerookte heilbot, -zalm, -sprotfilet, -forelfilet, gevuld eitje en cruditeiten) | 4/2 |
Rundscarpaccio van ‘filet pur’ - chips van seranoham - sesamzaadjes - pesto - parmezaankrullen - balsamicosiroop - slaatje met geroosterde nootjes en pijnboompitten | 11/7/13 |
Neptunusbord, gemengd fris slaatje - cruditeiten - klassieke cocktailsaus (zalm, trostomaat met vissla en grijze garnalen, krabsla, tongscharfilet, zonnevis, gerookte heilbot, - zalm, -sprotfilet, -makreel, gevuld eitje, cruditeiten,...) | 4/2/3 |
Neptunusbord "gastronomique" - gemengd fris slaatje - cruditeiten - kreeftencocktailsaus (trostomaat met grijze garnalen, krabsla, tongrolletje met zalm en spinazie, langoustines, gamba's, schaaldierenterrine van kreeft, rivierkreeftje, gerookte heilbot, -zalm, - sprotfilet, gerookte forelfilet, gevuld eitje, cruditeiten, gemengde sla,...) | 4/2/3 |
Halve kreeft "belle vue" (per 2 pers.) | 2 |
Gastronomisch bord met rijke voorgerechten (langoustines, gamba's, oester, gerookte eendenborst, Handsaeme Foie Gras, ...) | 2 |
Trio van gastronomische voorgerechtjes met z'n garnituur, een verrassing van de chef |
Soepen : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
Soepje naar keuze met z'n garnituur: keuze tussen: tomaten-, pompoen-, asperges-, bloemkool-, broccoli-, prei-, kervel-, gevogelte-, courgetten-, witloof-, champignons-, komkommer | 9/7 |
Soepje van tomaten met gesmolten kruidenkaas en romeinse kervel | 9/7 |
Andalouseroomsoep (paprika - tomaat) met een brunoise van paprika's en kervelpluksels | 9/7 |
Helder soepje van gevogelte met een brunoise van fijne groentjes en peterselie | 7 |
Roomsoep Crécy (wortel - tomaat) met gerookte heilbotreepjes en romeinse kervel | 9/7/4 |
Roomsoep Dubary (bloemkool) met gerookte zalmreepjes en romeinse kervel | 9/7/4 |
Zeeuwse mosselroomsoep met brunoise van fijne groentjes en bieslook | 14/9/7 |
Soepje van peterselieroom met in pesto gebakken kikkerbilletjes, oesterzwammen, shii také en cantharellen | 9/7/5 |
Gevogelteconsommé met saffraan , brunoise van gesueerde groentjes, gevogeltemousse, flensjespaysanne en kervelpluksels | 7/1/9 |
Romig soepje van paling met venkel, bieslook en steranijs, parfum van Nouilly Prat | 14/9/7/ |
Bouillabaisse van het fijnste uit de Noordzee (filet) met rouille | 2/4/14/7/9/3 |
Kreeftensoep geparfumeerd met cognac, rouille en romeinse kervel | 2/7/3 |
Warme voorgerechten : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
Koninginnehapje (vol-au-vent van kip in bouché) met luchtige hollandaise saus, slaatje met cruditeiten | 1/3/7 |
Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze | 7/1/5 |
Korstig gebakken kalfszwezerikken - gewokte fijne groenten - kampernoelies - rivierkreeftjes - kreeftensaus | 7/2 |
Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appelpartjes geflambeerd met calvados - gesueerde witloofchiffonade | 7 |
Lauwe salade van gerookte eendeborst - vers gebakken kwartel - walnotenvinaigrette | 7 |
Mandje van roze forelfilet met grijze garnalen - opgemonteerde blanke bieslooksaus | 2/7/4 |
Gegrilleerde zalmsuprème - kort roergebakken spinazie - bladerdeeggebakje, Dijonaisesaus met mosterdzaadjes | 7/1/10/4 |
Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, boter en panko - Nantuasaus | 7/1/2/9/4 |
Noorse gestoomde zalmfilet - in boter gebakken slierasperges - broccoliroosjes - tomatenconcassé - Hollandse saus (seizoen) | 7/3/4 |
Op vel gebakken kabeljauwhaasje - geconcasseerde tomaatjes - broccoliroosjes - romig sausje van rivierkreeften | 7/2/4 |
Gebakken filet van rogvleugel met een duxelle van shii-take - opgemonteerde paprikaboter | 7/4/ |
Licht gegrilleerde staartvisfilet - krokante preilinten - graantjesmosterdsaus | 4/7/10 |
Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons) | 4/14/2/7 |
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze | 4/7 |
Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie - saffraanzabaglione - fijne gesueerde groentjes | 3/7/4 |
Noordzeepalletje van hondstongfilet, zalm, in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan | 4/2/7 |
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan | 4/2/7 |
Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige champagnesaus | 4/7 |
Met Richard geflambeerde scampi - licht currysausje - geconfijte cassé, timbaaltje van wilde rijst en ananas | 2/7 |
Rivierpaling "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) / Provençale / in het groen | 14/7 |
Op de teppanyaki gebakken St.-Jakobsvruchten - geconfijt witloof - geblust met Xérès-sherry azijn, crème van langoustienes | 2/7 |
Halve kreeft “à la nage” - krokante groentenflenters - Américainesaus | 2/7/9/3/10 |
Tussendoortjes : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
Sorbet van groene appels met cider en calvados | |
Soepje van tomaten met gesmolten kruidenkaas en romeinse kervel | 7 |
Sorbet van peer met Poire Williams | |
Sorbet van citroen met citroenjenever | |
Sorbet van bosvruchten met frambozenlikeur | |
Sorbet van aardbeien met aardbeiendaiquiri | |
Sorbet van passievruchten met passiewodka | |
Ijsgekoelde jonge, oude of fruitjenever | 1 |
Tulp met sorbet omkranst met verse vruchten | 1/3 |
Helder soepje van vruchten en Champagne - sorbet naar keuze |
Hoofdgerechten : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
“Gambrinus” (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) | 14,00 |
Portosaus | 14,00 |
"Archiduc" | 14,00 |
Varkensgebraad “Gambrinus”
(saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) of Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / "Dijonaise" | 14,00 |
Varkensgebraad “Gambrinus”
(saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) of Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / "Dijonaise" | 14,00 |
Varkensgebraad “Gambrinus”
(saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) of Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / "Dijonaise" | 14,00 |
Varkensgebraad “Gambrinus”
(saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) of Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / "Dijonaise" | 14,00 |
Varkensgebraad “Gambrinus”
(saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) of Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / "Dijonaise" | 14,00 |
varkensgebraad | 14,00 |
gelardeerd gebraad (met spek doorstoken) | 14,00 |
Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt) | 14,00 |
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) | 14,00 |
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) | 14,00 |
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) | 14,00 |
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) | 14,00 |
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) | 14,00 |
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) | 14,00 |
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) | 14,00 |
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) | 14,00 |
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) | 14,00 |
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) | 14,00 |
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) | 14,00 |
Gebraiseerde nootham "Gambrinus" (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) of rodenbachsaus / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / Béarnaisesaus / Choronsaus | 14,00 |
Gebraiseerd melkvarkensboutje (gepekeld en licht gerookt) "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus / Béarnaisesaus / Choronsaus | 14,50 |
Varkenshaasje "Gambrinus"(saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) of rodenbachsaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus | 14,50 |
Varkenshaasje in wildsaus van truffelnat en boschampignons | 15,00 |
Het varkenshaasje kan vervangen worden door varkenshaasje gastronôme (gepekeld en licht gerookt met houtvuursmaak) of door merkvarkenshaasje - met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus / wildsaus van truffelnat en boschampignons (+ € 0,50) | 15,00 |
Melkvarkenrugfilet met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus | 15,50 |
Melkvarkenkroontje met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus | 15,50 |
"Duke of Berkshire" lendefiletgebraad (de parel onder het varkensvlees > (h)eerlijk,ouderwets, fijn gemarmerd, mals en zoet) met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus | 16,00 |
Wild zwijnhaasje met een wildsausje van truffelnat en boschampignons (seizoen) | 17,00 |
Kalfsgebraad met saus van Kriek / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 17,00 |
Kalfsmignonette met saus van Kriek / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 19,50 |
Kalfskroontje met saus van Kriek / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 18,50 |
Melkkalfskroontje met saus van Kriek / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 18,50 |
Melkkalfskroontje met saus van Kriek / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 15,50 |
Contrefilet van de dunne lende > witblauw rundvlees (=rundslende = entrecôte, ontvet na het bakken) Châteaubriandsaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / Béarnaisesaus / Choronsaus | 16,50 |
Côte à l'os van het witblauwe ras, gegrild of gebakken met Portosaus / Châteaubriandsaus / Bordelaisesaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Béarnaisesaus / Choronsaus | 17,00 |
Châteaubriandsteak "Archiduc" / roze pepersaus / Béarnaisesaus / Choronsaus | 18,50 |
Châteaubriandsteak van het witblauwe ras gegrild of gebakken met Portosaus | 18,50 |
Rundsfiletpure van het witblauwe ras met Châteaubriandsaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / Béarnaisesaus / Choronsaus | 20,00 |
Alle gerechten met ons inlands rundsvlees (witblauwe ras) kan vervangen worden door Iers Angus rundsvlees mits een meerprijs van 1,50 euro | +1,50 |
Lamsbout met tijmkruid en knoflook, bordelaisesaus | 16,00 |
Provencaals gekruid lamskroontje met saus van graantjesmosterd / met een zachte knoflook-rozemarijnsaus | 19,00 |
Lamskroontje met een korst van oude graanmosterd en peterselie, een sausje van acasia honing en tijm | 19,00 |
Struisvogelfilet met rozemarijn in Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus | 21,00 |
Struisvogelfilet met rozemarijn en een wildsausje van truffelnat en boschampignons | 21,00 |
Kangoeroefilet met rozemarijn in Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus | 16,00 |
Kangoeroefilet met rozemarijn en een wildsausje van truffelnat en boschampignons | 16,00 |
Het beste van het hertenkalf met een wildsausje van truffelnat en boschampignons | 20,00 |
Jonge konijnerug gevuld met duxelle van champignons en sjalotjes in een jasje van parmahesp, honingsaus | 15,50 |
Waterzooi op Gentse wijze (gepocheerde hoevekip op gestoofde julienne van wortelen, prei en selder en een romige velouté) | 13,50 |
Piepkuikens met sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier en seizoengroenten | 16,00 |
Mechelse koekoek (hoevekip) sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / zoetzuur met frambozenbier | 15,00 |
Mechelse koekoek met dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus | 15,00 |
Gemarineerde kalkoenborst met sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / Bordelaisesaus | 14,00 |
Kalkoenborst met dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / currysaus / Bordelaisesaus / Béarnaisesaus / choronsaus (de kalkoenborst kan vervangen wroden door kalkoenborst gastronôme) | 14,00 |
Op het karkas gebraden parelhoen met sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / roze pepersaus / Calvadossausje | 16,00 |
Gebakken jonge bosduifjes op een nestje van gefruite selder | 17,50 |
Waaier van gelakte tamme eendenborst zoetzuur met frambozenbier / honing-balsamicosaus | 16,00 |
Wilde fazantenfilet met parmaham, verser salie en ganzenleversaus | 18,00 |
Nagerechten : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
Crumble bodem met biscuit en appeltjes- karamelmousse - peer in chocolade bavarois | 5,50 |
Crispgebak met crème brulée en speculoos - Anglaisesaus - boeketje van fruit. | 5,00 |
Biscuit met slagroom en vers fruit (of op pièce montez) | 4,00 |
Fruittaart | 4,00 |
Bavarois naar keuze (passievruchten, aardbeien, frambozen, chocolade, vanille) met z'n saus en fruitgarnituur | 7,00 |
Waaier van chocolademousses | 5,00 |
Javanais (Crème au beurre met chocolade) met vanillesaus | 7,00 |
Misérable (amandelbiscuit met vanilleroomboter) met Engelse crème | 7,00 |
Assortiment van kleine nagerechten (keuze tussen alle hierboven vermelde nagerechten) > 2,00 € per stuk * gegarneerd met verse vruchten > +1,50 € | |
Assortiment van drie kleine nagerechten | 6,00 |
Assortiment van drie kleine nagerechten gegarneerd met verse vruchten | 7,50 |
Groot dessertbord "Notredame" | 9,50 |
Panna cotta - rode vruchten - cassis bessen cake - boeketje van fruit | 7,00 |
Huisgemaakte "Tarte Tattin": Warme omgekeerde appeltaart met vanilleroomijs | 6,50 |
Buffet van koude en warme nagerechten | 12,50 |
Roomijs met warme chocoladesaus | 5,50 |
Roomijs met verse vruchtensla, fruitcoulis en slagroom | 6,50 |
Roomijs omkranst met verse vruchten, fruitcoulis en slagroom | 7,00 |
Roomijs in tulpgebak omkranst met verse vruchten, fruitcoulis en slagroom | 8,00 |
Praalijs met warme chocoladesaus of frambozencoulis | 7,00 |
Praalijs met verse vruchtensla en slagroom | 7,50 |
Praalijs omkranst met verse vruchten, frambozencoulis en slagroom | 8,50 |
Praalijs in tulpgebak omkranst met verse vruchten, frambozencoulis en slagroom | 9,00 |
Gevulde botersoesjes met vanilleroomijs - warme chocoladesaus | 6,50 |
Met calvados geflambeerde warme appeltaart met vanilleroomijs | 6,00 |
Gratin van zabaglione en vruchten | 6,00 |
Pannekoeken geflambeerd met Grand Marnier in sinaasappelsaus | 5,00 |
Pannekoeken met roomijs en warme chocoladesaus | 6,00 |
Koffie | 3,00 |
Koffie met versnaperingen | 3,50 |
Koffie met petit fours | 5,00 |
Koude schotels & - buffetten : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
Koude vleesschotel (soorten zoals op het koud buffet) met groenten, aardappelen en sausjes | 1/9/3 |
Koude visschotel I: met groenten, aardappelen en sausjes (zie koude voorgerechten > Neptunusbord, maar als hoofdschotel) | 2/3/4/9/1/7 |
Koude visschotel II: met groenten, aardappelen en sausjes Koude visschotel II: met groenten, aardappelen en sausjes | 2/3/4/9/1/7 |
Koude vis- en vleesschotel met sla-mix, cruditeiten, aardappelen en sausje | 1/2/3//4/9/7 |
Fruits de mer (halve kreeft, rivierkreeftjes, langoustines, gamba's, oesters, kreukels, garnalen, pandalus, ...) | 1/2/4/14 |
Koud vis- en vleesbuffet > min. 6 personen Tomaat met grijze garnalen / zonnevisfilet / visterrine / gerookte heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes, - makreel / Noorse zalm “en belle vue” / krabcocktail / pandalus / rivierkreeftjes / ... Varkensrug / tussenrib / natuurhamrol met asperges / gerookte Parmaham / gerookte eendenborst / gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon / ... Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) / Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent" / gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausen / broodjes / boter, ... | 1/2/3/4/7 |
Gastronomisch luxe koud buffet Kreeft / Tomaat met grijze garnalen / tongrolletje met spinazie en zalm / avocado met krabcocktail / Noorse zalm "en belle vue" /Sint-Jakobsterrine / langoustines / gamba's / rivierkreeftjes / pandalus / gerookte forel, - heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes / gerookte eendenborst, ... Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) / Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent" / gevulde eitjes - vinaigrette aardappelen - sausen - broodjes - boter, ... | 1/2/3/4/7 |
Warme buffetten : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
Warm buffet I: Orloffgebraad - Konijn op grootmoeders wijze - Rundstong in madeirasaus (andere keuzes: Haantjes in de rode wijn - kalkoen Osso bucco - giros - ...) warm trio van plukverse aangepaste seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen | 7/3/6 |
Warm buffet II: Gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet- Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes Archiducsaus & Châteaubriandsaus warm trio van plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen | 7/3/6 |
Warm buffet III: Rundsentrecôte - gebraiseerd melkvarkensboutje - gebakken lamsribbetjes - kalkoenborst gastronôme warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen | 7/3/6/ |
Warm buffet IV: Gepocheerde Noordse zalm - Gebakken melkpladijsfilet Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst Rundsentrecôte - gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet - gebakken lamsribbetjes Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen | 4/2/7/9/1/6 |
Gastronomisch luxe warm buffet: Gebakken zeetong - gepocheerde chinook - geflambeerde scampi - mosselen kikkerbilletjes "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst melkvarkenskroontje - Côte à l'os - eendeborstfilet - lamszadel - melkkalfskroontje warm assortiment van 6 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Ganzeleverroomsaus en Châteaubriandsaus Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen | 4/2/14/7/9/1/6 |
Combinatie koud en warm buffet: Prijs koud buffet naar keuze (-30%) + prijs warm buffet naar keuze (-25%) vb.: Koud buffet I > (€ 29,00 - 30% = € 20,30) + (warm buffet IV > € 28,00 - 25% = € 21,00) = € 41,30 |
Barbecues : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
Barbecue I: Gemarineerde kippenpillon - barbecueworst - gebraiseerde nootham - gemengde vleesbrochette verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter | 9/1/7/ |
Barbecue II: Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata - gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter | 9/1/7 |
Barbecue III: Côte à l'os - Lamscotelet in thijmmarinade - chipolata - speenvarken met Provençaalse kruiden - gemarineerde parelhoenbillen verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter | 9/1/7/ |
Vis- en vleesbarbecue: Noordse zalm en zeebaars met fijne groentjes en tomatenbrunoise in zilverhemdje. Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata - gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter | 4/7/9/1 |
Gastronomische vis- en vleesbarbecue: Speetje van scampi - Noordzeevis in papilotte - gerookte makreel “Provençale” - lotte op Ardense wijze Côte à l’Os - eendeborst - lamsfilet - chipolata - melkkalfskroontje - speenvarkenshaasje met Provençaalse kruiden verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter | 4/7/9/1/2/ |
Nagerechten- en kaasbuffetten : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
Buffet van koude en warme nagerechten Fijne minibanketgebakjes - javanais - miserable - allerlei soorten bavarois - chocolademousses - vanillesoesjes - crème brulé - café glacé (ijskoffie) - mini-flensje geflambeerd met Grand Marnier en sinaasappelsaus - vers uitheems fruit - vruchtensla - vanilleroom | 1/3/7/13 |
Buffet van verschillende kaassoorten als aanvulling nagerechtenbuffet Assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel vers fruit - noten - radijsjes - selder Stokbrood - bruin notenbrood - boter - …. | 1/7/9/ |
Buffet van verschillende kaassoorten als nagerecht Uitgebreid assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel vers fruit - noten - radijsjes - selder Stokbrood - bruin notenbrood - boter - …. | 1/7/9/ |
Buffet van verschillende kaassoorten als hoofdschotel Uitgebreid assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel vers fruit - noten - radijsjes - selder Stokbrood - bruin notenbrood - boter - …. | 1/7/9 |
Rouwmaaltijden : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
Broodmaaltijd aan 12,00 euro per persoon Grote gesloten sandwiches en picolo's, verse boter assortiment van kaas, ham en américain préparé (onbeperkt) Koffie of thee naar believen | 1/7/3 |
Supplementen | |
Roomsoepje met z'n garnituur (vooraf - naar believen) | 7/9/ |
Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) | 9 |
Assortiment van witte en bruine graanbroodjes | 1/11 |
Variatie van boterkoeken | 1/3 |
Assortiment van salami, Ardeense ham, gebraad, paté, krabsla, augurken, zilveruitjes, mosterd, confituur | 3/10 |
Notenpralinétaart of biscuit met vers fruit of fruittaart met koffie of thee | 1/7/3/ |
Alle allergeneninfo omtrent de warme rouwmaaltijden, vindt u terug bij de rubriek: soepen / hoofdgerechten / Nagerechten |
Quick Lunch : Allergeneninfo
Allergenen nr. | |
---|---|
Grote croque-Monsieur met verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool) | 7,00 |
Grote croque Madamme ( + spiegelei ) met verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool) | 8,00 |
Grote croque Hawaï ( + ananas & kaas ) met verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool) | 8,00 |
Grote croque Boom Boom (+ spaghettisaus) | 7,00 |
Grote croque Maison (+ saus & ananas) | 7,50 |
Dubbele boterham met kaas en hesp met verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool), mayonaise en mosterd + koffie (3X) | 9,50 |
2 boterkoeken + koffie (2X) | 7,00 |
Koude vleesschotel met verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool), aardappelen en mayonaise | 13,50 |
Koude vleesschotel met verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool), frietjes en mayonaise | 14,50 |
Hutsepot met worst, spek, geraiseerde ham en mosterd | 11,00 |
Spaghetti Bolognaise | 8,00 |
Lasagne al forno "Notredame" | 9,00 |
Vlaamse rundsstoverij (of vol au vent) met frietjes (of aardappelkroketten of aardappelpuree of pasta) en verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool) | 10,00 |
½ Kip met frietjes (of aardappelkroketten of pasta of creoolse rijst) en verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool) | 10,00 |
Gentse Waterzooi met gepersilleerde aardappelen (of aardappelkroketten of frietjes of pasta of creoolse rijst) (Gepocheerde kip met fijngesneden en kort aangestoofde prei, selder en wortel) | 13,00 |
Gebraiseerde ham met frietjes (of aardappelpuree of pasta of creoolse rijst) en verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool) | 10,00 |
Ribbetjes met frietjes (of aardappelkroketten of aardappelpuree of pasta of creoolse rijst) en verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool) | 12,00 |
Orloffgebraad met frietjes (of aardappelkroketten of aardappelpuree of pasta of creoolse rijst) en verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool) | 10,50 |
Steak met frietjes en verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool) | 14,00 |
Eigentijds hoofdgerecht; een keuze van de chef | 10,00 |
Breughelbuffet Gebraad, gekookte ham, boerenham, wijnendalerpaté, gehakt witte pens, bloedworst, droge worst, salami, hoofdvlees, kalfskop,… / verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool) / wit - en bruin brood / broodjes / warme aardappelen in de schil of koude aardappelen / mayonaise, mosterd, zilveruitjes, augurken, … | 16,00 |
Menu D4 Verse seizoenssoep met streekgarnituur / Gebraiseerde Polderham met een streekbiersausje verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla en bloemkool) aardappelfrietjes / Koffie | 17,00 |
Menu E4 Bouillabaisse van het fijnste uit de Noordzee / Mechelse koekoek (hoevekip) "Archiduc" seizoengroenten van eigen bodem aardappelkroketjes / koffie | 20,00 |