Warme voorgerechten

per pers.

  • Koninginnehapje (vol-au-vent van kip in bouché) met luchtige hollandaise saus, slaatje met cruditeiten

    € 10,00

  • Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze

    € 12,00

  • Korstig gebakken kalfszwezerikken - gewokte fijne groenten - kampernoelies - rivierkreeftjes - kreeftensaus

    € 14,50

  • Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appelpartjes geflambeerd met calvados - gesueerde witloofchiffonade

    € 17,00

  • Lauwe salade van gerookte eendeborst - vers gebakken kwartel - walnotenvinaigrette

    € 14,00

  • Mandje van roze forelfilet met grijze garnalen - opgemonteerde blanke bieslooksaus

    € 13,00

  • Gegrilleerde zalmsuprème - kort roergebakken spinazie - bladerdeeggebakje, Dijonaisesaus met mosterdzaadjes

    € 12,00

  • Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, boter en panko - Nantuasaus

    € 13,00

  • Noorse gestoomde zalmfilet - in boter gebakken slierasperges - broccoliroosjes - tomatenconcassé - Hollandse saus (seizoen)

    € 13,00

  • Op vel gebakken kabeljauwhaasje - geconcasseerde tomaatjes - broccoliroosjes - romig sausje van rivierkreeften

    € 13,00

  • Gebakken filet van rogvleugel met een duxelle van shii-take - opgemonteerde paprikaboter

    € 13,00

  • Licht gegrilleerde staartvisfilet - krokante preilinten - graantjesmosterdsaus

    € 14,00

  • Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons)

    € 14,00

  • Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze

    € 12,00

  • Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie - saffraanzabaglione - fijne gesueerde groentjes

    € 13,50

  • Noordzeepalletje van hondstongfilet, zalm, in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan

    € 13,00

  • Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan

    € 14,00

  • Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige champagnesaus

    € 13,00

  • Met Richard geflambeerde scampi - licht currysausje - geconfijte cassé, timbaaltje van wilde rijst en ananas

    € 12,50

  • Rivierpaling "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) / Provençale / in het groen

    € 15,00

  • Op de teppanyaki gebakken St.-Jakobsvruchten - geconfijt witloof - geblust met Xérès-sherry azijn, crème van langoustienes

    € 15,00

  • Halve kreeft “à la nage” - krokante groentenflenters - Américainesaus

    € 18,00

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt > + € 5,00
* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt > + € 12,00