
Warme voorgerechten
€ / pers. | |
---|---|
Koninginnehapje (vol-au-vent van kip in bouché) met luchtige hollandaise saus, slaatje met cruditeiten | 10,50 |
Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze | 13,00 |
Korstig gebakken kalfszwezerikken - gewokte fijne groenten - kampernoelies - rivierkreeftjes - kreeftensaus | 16,00 |
Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appelpartjes geflambeerd met calvados - gesueerde witloofchiffonade | 17,00 |
Lauwe salade van gerookte eendeborst - vers gebakken kwartel - walnotenvinaigrette | 14,50 |
Mandje van roze forelfilet met grijze garnalen - opgemonteerde blanke bieslooksaus | 13,50 |
Gegrilleerde zalmsuprème - kort roergebakken spinazie - bladerdeeggebakje, Dijonaisesaus met mosterdzaadjes | 13,50 |
Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, boter en panko - Nantuasaus | 14,00 |
Noorse gestoomde zalmfilet - in boter gebakken slierasperges - broccoliroosjes - tomatenconcassé - Hollandse saus (seizoen) | 14,00 |
Op vel gebakken kabeljauwhaasje - geconcasseerde tomaatjes - broccoliroosjes - romig sausje van rivierkreeften | 14,00 |
Gebakken filet van rogvleugel met een duxelle van shii-take - opgemonteerde paprikaboter | 13,50 |
Licht gegrilleerde staartvisfilet - krokante preilinten - graantjesmosterdsaus | 14,50 |
Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons) | 14,50 |
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze | 13,00 |
Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie - saffraanzabaglione - fijne gesueerde groentjes | 14,00 |
Noordzeepalletje van hondstongfilet, zalm, in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan | 13,00 |
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan | 14,00 |
Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige champagnesaus | 13,00 |
Met Richard geflambeerde scampi - licht currysausje - geconfijte cassé, timbaaltje van wilde rijst en ananas | 13,00 |
Rivierpaling "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) / Provençale / in het groen | 16,00 |
Op de teppanyaki gebakken St.-Jakobsvruchten - geconfijt witloof - geblust met Xérès-sherry azijn, crème van langoustienes | 16,00 |
Halve kreeft “à la nage” - krokante groentenflenters - Américainesaus | 19,00 |
* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt => + € 7,00
* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt => + 15,00
Locatie
Adres
Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)