Warme voorgerechten

Warme voorgerechten in onze feestzaal

Sfeervol en fijn tafelen in onze moderne feestzalen met een capaciteit tot 300 personen.
€ / pers.
Koninginnehapje (vol-au-vent van kip in bouché) met luchtige hollandaise saus, slaatje met cruditeiten10,50
Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze13,00
Korstig gebakken kalfszwezerikken - gewokte fijne groenten - kampernoelies - rivierkreeftjes - kreeftensaus16,00
Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appelpartjes geflambeerd met calvados - gesueerde witloofchiffonade17,00
Lauwe salade van gerookte eendeborst - vers gebakken kwartel - walnotenvinaigrette14,50
Mandje van roze forelfilet met grijze garnalen - opgemonteerde blanke bieslooksaus13,50
Gegrilleerde zalmsuprème - kort roergebakken spinazie - bladerdeeggebakje, Dijonaisesaus met mosterdzaadjes13,50
Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, boter en panko - Nantuasaus14,00
Noorse gestoomde zalmfilet - in boter gebakken slierasperges - broccoliroosjes - tomatenconcassé - Hollandse saus (seizoen)14,00
Op vel gebakken kabeljauwhaasje - geconcasseerde tomaatjes - broccoliroosjes - romig sausje van rivierkreeften14,00
Gebakken filet van rogvleugel met een duxelle van shii-take - opgemonteerde paprikaboter13,50
Licht gegrilleerde staartvisfilet - krokante preilinten - graantjesmosterdsaus14,50
Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons)14,50
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze13,00
Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie - saffraanzabaglione - fijne gesueerde groentjes14,00
Noordzeepalletje van hondstongfilet, zalm, in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan13,00
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan14,00
Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige champagnesaus13,00
Met Richard geflambeerde scampi - licht currysausje - geconfijte cassé, timbaaltje van wilde rijst en ananas13,00
Rivierpaling "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) / Provençale / in het groen16,00
Op de teppanyaki gebakken St.-Jakobsvruchten - geconfijt witloof - geblust met Xérès-sherry azijn, crème van langoustienes16,00
Halve kreeft “à la nage” - krokante groentenflenters - Américainesaus19,00

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt  => + € 5,00
* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt  => + 12,00

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar top