Prijzen voor rouwmaaltijden.

Wij bekommeren ons om alle praktische puntjes zodat de maaltijd in alle sereniteit kan verlopen
met diep respect voor de rouw van de familie

per stuk

  • Aperitieven > 1 drink per persoon (bieren, frisdranken, ... inbegrepen)

    € 4,00

    Witte Martini / Sherry dry / Porto / Fruitsap

  • Broodmaaltijd aan 12,00 euro per persoon

    € 12,00

    Grote gesloten sandwiches, verse boter Assortiment van kaas, ham en américain préparé (onbeperkt) Koffie of thee naar believen

  • Supplementen

  • Roomsoepje met z'n garnituur (vooraf - naar believen)

    € 4,00

  • Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...)

    € 2,00

  • Assortiment van piccolo's en graanbroodjes (wit en bruin)

    € 2,00

  • Variatie van boterkoeken

    € 3,00

  • Assortiment van salami, Ardeense ham, gebraad, paté, krabsla, augurken, zilveruitjes, mosterd, confituur

    € 3,00

  • Notenpralinétaart of biscuit met vers fruit of fruittaart met koffie of thee

    € 6,00

Warme maaltijden:

hoofdgerechten worden gereserveerd met een ruim assortiment van 3 warme bijpassende
plukverse seizoengroenten en een aardappelbereiding naar keuze.
Nabediening van vlees, groenten en aardappelen.

per stuk

  • Menu 1 aan € 24,50 per pers.

    € 24,50

    Roomsoepje met z'n garnituur Hoofdschotel > keuze tussen: Varkensgebraad "Gambrinus" (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad ( met groene kruiden), zomergebraad ( met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad) Gebraiseerde nootham met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus Notenpralinétaart of biscuit met vers fruit of fruittaart met Koffie of thee

  • Menu 2 aan € 24,50 per pers.

    € 24,50

    Roomsoepje met z'n garnituur Hoofdschotelkeuze tussen Gebraiseerd melkvarkensboutje (gepekeld en licht gerookt) met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus Gemarineerde kalkoenborst met sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / Bordelaisesaus Kalkoenborst met dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / currysaus / Bordelaisesaus / Béarnaisesaus / choronsaus (de kalkoenborst kan vervangen worden door kalkoenborst gastronôme Notenpralinétaart of biscuit met vers fruit of fruittaart met Koffie of thee

  • Menu 3 aan € 25,50 per pers.

    € 25,50

    Roomsoepje met z'n garnituur Hoofdschotelkeuze tussen Varkenshaasje "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus Het varkenshaasje kan vervangen worden door varkenshaasje gastronôme (gepekeld en licht gerookt met houtvuursmaak) of door melkvarkenshaasje Melkvarkenshaasje "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus Waterzooi op Gentse wijze (gepocheerde hoevekip op gestoofde julienne van wortele, prei en selder en een romige velouté) Mechelse koekoek (hoevekip) in sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / zoetzuur met frambozenbier Rundsgebraad van het witblauwe ras met Châteaubriandsaus / Portosaus / Bordelaisesaus / Béarnaisesaus (+ 1 euro) Notenpralinétaart of biscuit met vers fruit of fruittaart met Koffie of thee