Nagerechten

per pers.

  • Crumble bodem met biscuit en appeltjes- karamelmousse - peer in chocolade bavarois

    € 5,50

  • Crispgebak met crème brulée en speculoos - Anglaisesaus - boeketje van fruit.

    € 5,00

  • Biscuit met slagroom en vers fruit (of op pièce montez)

    € 3,50

  • Fruittaart

    € 3,50

  • Bavarois naar keuze (passievruchten, aardbeien, frambozen, chocolade, vanille) met z'n saus en fruitgarnituur

    € 5,00

  • Waaier van chocolademousses

    € 4,00

  • Javanais (Crème au beurre met chocolade) met vanillesaus

    € 5,00

  • Misérable (amandelbiscuit met vanilleroomboter) met Engelse crème

    € 5,00

  • Assortiment van kleine nagerechten (keuze tussen alle hierboven vermelde nagerechten) > 1,50 € per stuk * gegarneerd met verse vruchten > +1,50 €

  • Assortiment van drie kleine nagerechten

    € 4,50

  • Assortiment van drie kleine nagerechten gegarneerd met verse vruchten

    € 6,00

  • Assortiment van vier kleine nagerechten gegarneerd met verse vruchten

    € 6,50

  • Groot dessertbord "Notredame"

    € 7,50

  • Panna cotta - rode vruchten - cassis bessen cake - boeketje van fruit

    € 5,00

  • Huisgemaakte "Tarte Tattin": Warme omgekeerde appeltaart met vanilleroomijs

    € 5,00

  • Buffet van koude en warme nagerechten

    € 12,00

  • Roomijs met warme chocoladesaus

    € 4,00

  • Roomijs met verse vruchtensla, fruitcoulis en slagroom

    € 4,50

  • Roomijs omkranst met verse vruchten, fruitcoulis en slagroom

    € 5,00

  • Roomijs in tulpgebak omkranst met verse vruchten, fruitcoulis en slagroom

    € 6,00

  • Praalijs met warme chocoladesaus of frambozencoulis

    € 5,50

  • Praalijs met verse vruchtensla en slagroom

    € 6,00

  • Praalijs omkranst met verse vruchten, frambozencoulis en slagroom

    € 6,50

  • Praalijs in tulpgebak omkranst met verse vruchten, frambozencoulis en slagroom

    € 7,00

  • Gevulde botersoesjes met vanilleroomijs - warme chocoladesaus

    € 4,50

  • Met calvados geflambeerde warme appeltaart met vanilleroomijs

    € 5,00

  • Gratin van zabaglione en vruchten

    € 5,00

  • Pannekoeken geflambeerd met Grand Marnier in sinaasappelsaus

    € 4,00

  • Pannekoeken met roomijs en warme chocoladesaus

    € 4,50

Koffie

  • Koffie

    € 3,00

  • Koffie met versnaperingen

    € 3,50

  • Koffie met petit fours

    € 6,00