Worden gereserveerd met een ruim assortiment van 3 warme bijpassende plukverse seizoensgroenten en een aardappelbereiding naar keuze
per pers.
Varkensgebraad “Gambrinus”
€ 14,00(saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus)
Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad (met groene kruiden), zomergebraad (met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad)
€ 14,00Gebraiseerde nootham met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus
€ 14,50Gebraiseerd melkvarkensboutje (gepekeld en licht gerookt) met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus
€ 14,50Varkenshaasje "Gambrinus" / rodenbachsaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus
€ 14,50Varkenshaasje in wildsaus van truffelnat en boschampignons
€ 15,00Het varkenshaasje kan vervangen worden door varkenshaasje gastronôme (gepekeld en licht gerookt met houtvuursmaak) of door merkvarkenshaasje - met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus / wildsaus van truffelnat en boschampignons (+ € 0,50)
€ 15,00Melkvarkenrugfilet met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus
€ 15,50Melkvarkenkroontje met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus
€ 15,50"Duke of Berkshire" lendefiletgebraad (de parel onder het varkensvlees > (h)eerlijk,ouderwets, fijn gemarmerd, mals en zoet) met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus
€ 16,00Wild zwijnhaasje met een wildsausje van truffelnat en boschampignons (seizoen)
€ 17,00Kalfsgebraad met saus van Kriek / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
€ 17,00Kalfsmignonette met saus van Kriek / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
€ 19,50Kalfskroontje met saus van Kriek / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
€ 18,50Melkkalfskroontje met saus van Kriek / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
€ 18,50Rundsgebraad van het witblauwe ras met Châteaubriandsaus / Portosaus / Bordelaisesaus / Béarnaisesaus / Choronsaus
€ 15,50Contrefilet van de dunne lende > witblauw rundvlees (=rundslende = entrecôte, ontvet na het bakken) Châteaubriandsaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / Béarnaisesaus / Choronsaus
€ 16,50Côte à l'os van het witblauwe ras, gegrild of gebakken met Portosaus / Châteaubriandsaus / Bordelaisesaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Béarnaisesaus / Choronsaus
€ 17,00Châteaubriandsteak "Archiduc" / roze pepersaus / Béarnaisesaus / Choronsaus
€ 18,50Châteaubriandsteak van het witblauwe ras gegrild of gebakken met Portosaus
€ 18,50Rundsfiletpure van het witblauwe ras met Châteaubriandsaus / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / Béarnaisesaus / Choronsaus
€ 20,00Alle gerechten met ons inlands rundsvlees (witblauwe ras) kan vervangen worden door Iers Angus rundsvlees mits een meerprijs van 1,50 euro
+ € 1,50Lamsbout met tijmkruid en knoflook, bordelaisesaus
€ 16,00Provencaals gekruid lamskroontje met saus van graantjesmosterd / met een zachte knoflook-rozemarijnsaus
€ 19,00Lamskroontje met een korst van oude graanmosterd en peterselie, een sausje van acasia honing en tijm
€ 19,00Struisvogelfilet met rozemarijn in Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus
€ 21,00Struisvogelfilet met rozemarijn en een wildsausje van truffelnat en boschampignons
€ 21,00Kangoeroefilet met rozemarijn in Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus
€ 16,00Kangoeroefilet met rozemarijn en een wildsausje van truffelnat en boschampignons
€ 16,00Het beste van het hertenkalf met een wildsausje van truffelnat en boschampignons
€ 20,00Jonge konijnerug gevuld met duxelle van champignons en sjalotjes in een jasje van parmahesp, honingsaus
€ 15,50Description
Waterzooi op Gentse wijze (gepocheerde hoevekip op gestoofde julienne van wortelen, prei en selder en een romige velouté)
€ 13,50Piepkuikens met sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier en seizoengroenten
€ 16,00Mechelse koekoek (hoevekip) sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / zoetzuur met frambozenbier
€ 15,00Mechelse koekoek met dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus
€ 15,00Gemarineerde kalkoenborst met sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / Bordelaisesaus
€ 14,00Kalkoenborst met dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / currysaus / Bordelaisesaus / Béarnaisesaus / choronsaus (de kalkoenborst kan vervangen wroden door kalkoenborst gastronôme)
€ 14,00Op het karkas gebraden parelhoen met sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / roze pepersaus / Calvadossausje
€ 16,00Gebakken jonge bosduifjes op een nestje van gefruite selder
€ 17,50Waaier van gelakte tamme eendenborst zoetzuur met frambozenbier / honing-balsamicosaus
€ 16,00Wilde fazantenfilet met parmaham, verser salie en ganzenleversaus
€ 18,00De prijzen van alle hoofdschotels zijn van toepassing indien het menu uit 4 gangen bestaat of na een starters walking dinner. Indien de genodigden enkel gevraagd worden na of tijdens de maaltijd, worden de porties aangepast. Er wordt altijd 3x nabediend.
Alle aardappelbereidingen worden tevens in huis gemaakt