Buffetten & Barbecues

Koude schotels & Buffetten in onze feestzaal

Sfeervol en fijn tafelen in onze moderne feestzalen met een capaciteit tot 300 personen.

€ / pers.
Koude vleesschotel (soorten zoals op het koud buffet) met groenten, aardappelen en sausjes14,00
Koude visschotel I: met groenten, aardappelen en sausjes
(zie koude voorgerechten > Neptunusbord, maar als hoofdschotel)
21,00
Koude visschotel II: met groenten, aardappelen en sausjes
Koude visschotel II: met groenten, aardappelen en sausjes
23,50
Koude vis- en vleesschotel met sla-mix, cruditeiten, aardappelen en sausje19,50
Fruits de mer (halve kreeft, rivierkreeftjes, langoustines, gamba's, oesters, kreukels, garnalen, pandalus, ...)30,00
Koud vis- en vleesbuffet > min. 6 personen
Tomaat met grijze garnalen / zonnevisfilet / visterrine / gerookte heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes, - makreel / Noorse zalm “en belle vue” / krabcocktail / pandalus / rivierkreeftjes / ... Varkensrug / tussenrib / natuurhamrol met asperges / gerookte Parmaham / gerookte eendenborst / gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon / ... Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) / Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent" / gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausen / broodjes / boter, ...
29,00
Gastronomisch luxe koud buffet
Kreeft / Tomaat met grijze garnalen / tongrolletje met spinazie en zalm / avocado met krabcocktail / Noorse zalm "en belle vue" /Sint-Jakobsterrine / langoustines / gamba's / rivierkreeftjes / pandalus / gerookte forel, - heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes / gerookte eendenborst, ... Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) / Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent" / gevulde eitjes - vinaigrette aardappelen - sausen - broodjes - boter, ...
41,00

Warme Buffetten in onze feestzaal

€ / pers.
Warm buffet I:
Orloffgebraad - Konijn op grootmoeders wijze - Rundstong in madeirasaus (andere keuzes: Haantjes in de rode wijn - kalkoen Osso bucco - giros - ...) warm trio van plukverse aangepaste seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen
23,00
Warm buffet II:
Gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet- Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes Archiducsaus & Châteaubriandsaus warm trio van plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen
21,00
Warm buffet III:
Rundsentrecôte - gebraiseerd melkvarkensboutje - gebakken lamsribbetjes - kalkoenborst gastronôme warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen
23,00
Warm buffet IV:
Gepocheerde Noordse zalm - Gebakken melkpladijsfilet Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst Rundsentrecôte - gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet - gebakken lamsribbetjes Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen
28,00
Gastronomisch luxe warm buffet:
Gebakken zeetong - gepocheerde chinook - geflambeerde scampi - mosselen kikkerbilletjes "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst melkvarkenskroontje - Côte à l'os - eendeborstfilet - lamszadel - melkkalfskroontje warm assortiment van 6 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Ganzeleverroomsaus en Châteaubriandsaus Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen
34,00
Combinatie koud en warm buffet:
Prijs koud buffet naar keuze (-30%) + prijs warm buffet naar keuze (-25%) vb.: Koud buffet I > (€ 29,00 - 30% = € 20,30) + (warm buffet IV > € 28,00 - 25% = € 21,00) = € 41,30

Noot

Aan de hand van de brochure kunt u alle gerechten vervangen (door andere gerechten van dezelfde prijsklasse) of een gerecht erbij nemen (mits een meerprijs van € 2,50)

  • In geval het warm buffet I, II en III niet wordt voorafgegaan door een soep of voorgerecht: +5%
  • In geval het warm buffet wordt voorafgegaan door een voorgerecht + soep naar keuze: -10%
  • In geval er minder dan 80 personen zijn: +10%
  • In geval er minder dan 40 personen zijn: +20%

Barbecues in onze feestzaal

€ / pers.
Barbecue I:
Gemarineerde kippenpillon - barbecueworst - gebraiseerde nootham - gemengde vleesbrochette verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter
17,00
Barbecue II:
Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata - gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter
18,50
Barbecue III:
Côte à l'os - Lamscotelet in thijmmarinade - chipolata - speenvarken met Provençaalse kruiden - gemarineerde parelhoenbillen verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter
21,50
Vis- en vleesbarbecue:
Noordse zalm en zeebaars met fijne groentjes en tomatenbrunoise in zilverhemdje. Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata - gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter
27,00
Gastronomische vis- en vleesbarbecue:
Speetje van scampi - Noordzeevis in papilotte - gerookte makreel “Provençale” - lotte op Ardense wijze Côte à l’Os - eendeborst - lamsfilet - chipolata - melkkalfskroontje - speenvarkenshaasje met Provençaalse kruiden verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter
34,00

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar top