
Buffetten & Barbecues
Koude schotels & - buffetten
€ / pers. | |
---|---|
Koude vleesschotel (soorten zoals op het koud buffet) met groenten, aardappelen en sausjes | 14,00 |
Koude visschotel I: met groenten, aardappelen en sausjes (zie koude voorgerechten > Neptunusbord, maar als hoofdschotel) | 21,00 |
Koude visschotel II: met groenten, aardappelen en sausjes Koude visschotel II: met groenten, aardappelen en sausjes | 23,50 |
Koude vis- en vleesschotel met sla-mix, cruditeiten, aardappelen en sausje | 19,50 |
Fruits de mer (halve kreeft, rivierkreeftjes, langoustines, gamba's, oesters, kreukels, garnalen, pandalus, ...) | 30,00 |
Koud vis- en vleesbuffet > min. 6 personen Tomaat met grijze garnalen / zonnevisfilet / visterrine / gerookte heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes, - makreel / Noorse zalm “en belle vue” / krabcocktail / pandalus / rivierkreeftjes / ... Varkensrug / tussenrib / natuurhamrol met asperges / gerookte Parmaham / gerookte eendenborst / gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon / ... Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) / Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent" / gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausen / broodjes / boter, ... | 29,00 |
Gastronomisch luxe koud buffet Kreeft / Tomaat met grijze garnalen / tongrolletje met spinazie en zalm / avocado met krabcocktail / Noorse zalm "en belle vue" /Sint-Jakobsterrine / langoustines / gamba's / rivierkreeftjes / pandalus / gerookte forel, - heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes / gerookte eendenborst, ... Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) / Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent" / gevulde eitjes - vinaigrette aardappelen - sausen - broodjes - boter, ... | 41,00 |
Warme Buffetten
€ / pers. | |
---|---|
Warm buffet I: Orloffgebraad - Konijn op grootmoeders wijze - Rundstong in madeirasaus (andere keuzes: Haantjes in de rode wijn - kalkoen Osso bucco - giros - ...) warm trio van plukverse aangepaste seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen | 23,00 |
Warm buffet II: Gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet- Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes Archiducsaus & Châteaubriandsaus warm trio van plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen | 21,00 |
Warm buffet III: Rundsentrecôte - gebraiseerd melkvarkensboutje - gebakken lamsribbetjes - kalkoenborst gastronôme warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen | 23,00 |
Warm buffet IV: Gepocheerde Noordse zalm - Gebakken melkpladijsfilet Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst Rundsentrecôte - gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet - gebakken lamsribbetjes Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen | 28,00 |
Gastronomisch luxe warm buffet: Gebakken zeetong - gepocheerde chinook - geflambeerde scampi - mosselen kikkerbilletjes "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst melkvarkenskroontje - Côte à l'os - eendeborstfilet - lamszadel - melkkalfskroontje warm assortiment van 6 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Ganzeleverroomsaus en Châteaubriandsaus Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen | 34,00 |
Combinatie koud en warm buffet: Prijs koud buffet naar keuze (-30%) + prijs warm buffet naar keuze (-25%) vb.: Koud buffet I > (€ 29,00 - 30% = € 20,30) + (warm buffet IV > € 28,00 - 25% = € 21,00) = € 41,30 |
Noot
Aan de hand van de brochure kunt u alle gerechten vervangen (door andere gerechten van dezelfde prijsklasse) of een gerecht erbij nemen (mits een meerprijs van € 2,50)
- In geval het warm buffet I, II en III niet wordt voorafgegaan door een soep of voorgerecht: +5%
- In geval het warm buffet wordt voorafgegaan door een voorgerecht + soep naar keuze: -10%
- In geval er minder dan 80 personen zijn: +10%
- In geval er minder dan 40 personen zijn: +20%
Barbecues
€ / pers. | |
---|---|
Barbecue I: Gemarineerde kippenpillon - barbecueworst - gebraiseerde nootham - gemengde vleesbrochette verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter | 17,00 |
Barbecue II: Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata - gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter | 18,50 |
Barbecue III: Côte à l'os - Lamscotelet in thijmmarinade - chipolata - speenvarken met Provençaalse kruiden - gemarineerde parelhoenbillen verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter | 21,50 |
Vis- en vleesbarbecue: Noordse zalm en zeebaars met fijne groentjes en tomatenbrunoise in zilverhemdje. Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata - gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter | 27,00 |
Gastronomische vis- en vleesbarbecue: Speetje van scampi - Noordzeevis in papilotte - gerookte makreel “Provençale” - lotte op Ardense wijze Côte à l’Os - eendeborst - lamsfilet - chipolata - melkkalfskroontje - speenvarkenshaasje met Provençaalse kruiden verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, courgette-, kool-, gemengde sla, bloemkool, broccoli, snijboontjes ,radijs, paprika, kerstomaatjes, ...) - Creoolse rijst - taboulé (couscous) - pasta - aardappelen in de schil - lookboter - koude aardappelen - warme en koude sauzen - broodjes - boter | 34,00 |
Nagerechten- en kaasbuffetten
€ / pers. | |
---|---|
Buffet van koude en warme nagerechten Fijne minibanketgebakjes - javanais - miserable - allerlei soorten bavarois - chocolademousses - vanillesoesjes - crème brulé - café glacé (ijskoffie) - mini-flensje geflambeerd met Grand Marnier en sinaasappelsaus - vers uitheems fruit - vruchtensla - vanilleroom | 12,50 |
Buffet van verschillende kaassoorten als aanvulling nagerechtenbuffet Assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel vers fruit - noten - radijsjes - selder Stokbrood - bruin notenbrood - boter - …. | 5,50 |
Buffet van verschillende kaassoorten als nagerecht Uitgebreid assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel vers fruit - noten - radijsjes - selder Stokbrood - bruin notenbrood - boter - …. | 14,00 |
Buffet van verschillende kaassoorten als hoofdschotel Uitgebreid assortiment van hard-, halfhard-, en zacht zuivel vers fruit - noten - radijsjes - selder Stokbrood - bruin notenbrood - boter - …. | 19,00 |
Locatie
Adres
Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)