Koude schotels & Buffetten.

per pers.

  • Koude vleesschotel (soorten zoals op het koud buffet) met groenten, aardappelen en sausjes

    € 12,50

  • Koude visschotel I: met groenten, aardappelen en sausjes

    € 19,00

    (zie koude voorgerechten > Neptunusbord, maar als hoofdschotel)

  • Koude visschotel II: met groenten, aardappelen en sausjes

    € 22,00

    Koude visschotel II: met groenten, aardappelen en sausjes

  • Koude vis- en vleesschotel met sla-mix, cruditeiten, aardappelen en sausje

    € 18,00

  • Fruits de mer (halve kreeft, rivierkreeftjes, langoustines, gamba's, oesters, kreukels, garnalen, pandalus, ...)

    € 30,00

  • Koud vis- en vleesbuffet > min. 6 personen

    € 26,00

    Tomaat met grijze garnalen / zonnevisfilet / visterrine / gerookte heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes, - makreel / Noorse zalm “en belle vue” / krabcocktail / pandalus / rivierkreeftjes / ... Varkensrug / tussenrib / natuurhamrol met asperges / gerookte Parmaham / gerookte eendenborst / gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon / ... Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) / Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent" / gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausen / broodjes / boter, ...

  • Gastronomisch luxe koud buffet

    € 38,00

    Kreeft / Tomaat met grijze garnalen / tongrolletje met spinazie en zalm / avocado met krabcocktail / Noorse zalm "en belle vue" /Sint-Jakobsterrine / langoustines / gamba's / rivierkreeftjes / pandalus / gerookte forel, - heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes / gerookte eendenborst, ... Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) / Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent" / gevulde eitjes - vinaigrette aardappelen - sausen - broodjes - boter, ...

Warme Buffetten

per pers.

  • Warm buffet I:

    € 19,50

    Orloffgebraad - Konijn op grootmoeders wijze - Rundstong in madeirasaus (andere keuzes: Haantjes in de rode wijn - kalkoen Osso bucco - giros - ...) warm trio van plukverse aangepaste seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen

  • Warm buffet II:

    € 19,00

    Gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet- Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes Archiducsaus & Châteaubriandsaus warm trio van plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen

  • Warm buffet III:

    € 21,00

    Rundsentrecôte - gebraiseerd melkvarkensboutje - gebakken lamsribbetjes - kalkoenborst gastronôme warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen

  • Warm buffet IV:

    € 26,00

    Gepocheerde Noordse zalm - Gebakken melkpladijsfilet Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst Rundsentrecôte - gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet - gebakken lamsribbetjes Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus warm assortiment van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen

  • Gastronomisch luxe warm buffet:

    € 29,00

    Gebakken zeetong - gepocheerde chinook - geflambeerde scampi - mosselen kikkerbilletjes "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst melkvarkenskroontje - Côte à l'os - eendeborstfilet - lamszadel - melkkalfskroontje warm assortiment van 6 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem Ganzeleverroomsaus en Châteaubriandsaus Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen

  • Combinatie koud en warm buffet:

    Prijs koud buffet naar keuze (-30%) + prijs warm buffet naar keuze (-25%) vb.: Koud buffet I > (26,00€ - 30% = 18,20€) + warm buffet IV > (26,00€ - 25% = 19,50€) = 37,70€

noot

Aan de hand van de brochure kunt u alle gerechten vervangen (door andere gerechten van dezelfde prijsklasse) of een gerecht erbij nemen (mits een meerprijs van 2,00 €)

  • In geval het warm buffet I, II en III niet wordt voorafgegaan door een soep of voorgerecht: +5%
  • In geval het warm buffet wordt voorafgegaan door een voorgerecht + soep naar keuze: -10%
  • In geval er minder dan 80 personen zijn: +10%
  • In geval er minder dan 40 personen zijn: +20%

Barbecues

per pers.

  • Barbecue I:

    € 16,00

    Gemarineerde kippenpillon - barbecueworst - gebraiseerde nootham - gemengde vleesbrochette verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) - Creoolse rijst - aardappelen in de schil - vinaigretteaardappelen - lookboter - sausen - broodjes - boter

  • Barbecue II:

    € 17,50

    Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata - gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) - Creoolse rijst - bloemkool "Vincent" - broccoli - fijne boontjes - aardappelen in de schil - vinaigretteaardappelen - lookboter - sausen - broodjes - boter

  • Barbecue III:

    € 19,50

    Côte à l'os - Lamscotelet in thijmmarinade - chipolata - speenvarken met Provençaalse kruiden - gemarineerde parelhoenbillen verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) - Creoolse rijst - bloemkool "Vincent" - broccoli - fijne boontjes - aardappelen in de schil - vinaigretteaardappelen - lookboter - sausen - broodjes - boter Provençaalse saus - Archiduc- of béarnaisesaus

  • Vis- en vleesbarbecue:

    € 25,00

    Noordse zalm en zeebaars met fijne groentjes en tomatenbrunoise in zilverhemdje. Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata - gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) - Creoolse rijst - bloemkool "Vincent" - broccoli - fijne boontjes - aardappelen in de schil - vinaigretteaardappelen - lookboter - sausen - broodjes - boter Provençaalse saus - Archiduc- of béarnaisesaus

  • Gastronomische vis- en vleesbarbecue:

    € 32,00

    Speetje van scampi - Noordzeevis in papilotte - gerookte makreel “Provençale” - lotte op Ardense wijze Côte à l’Os - eendeborst - lamsfilet - chipolata - melkkalfskroontje - speenvarkenshaasje met Provençaalse kruiden verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) - Creoolse rijst - bloemkool "Vincent" - broccoli - fijne boontjes - aardappelen in de schil - vinaigretteaardappelen - lookboter - sausen - broodjes - boter Provençaalse saus - Archiduc- of béarnaisesaus - Châteaubriandsaus