
Oudejaarsavondmenu
Wim & Anja Vandeputte – Notredame nodigen U uit op
Oudejaarsavond “Into 2024”
en wensen u alvast een smaakvol en vooral gezond 2024 toe !!.
Menu
Knallende start met de allerlaatste aperitieven van het jaar 2023
*****
Grandioze luxe buffet ouverture van gastronomische minigerechten
*****
Op het vel gebakken zeebaarsfilet – geroosterde fregula Tostada
wakame – smoothe clam – Zeeuwse oestersaus
*****
Op het vet gebakken wilde eendenborstfilet
sausje van tijmhoning en balsamico
Het beste van het hertenkalf – grand-veneursaus
Gesueerde aspergebroccoli
Tarte tatin van rode balsamico uien
Structuren van gele en chioggia biet
Hazelnoot-aardappelkroketjes of gegratineerde Dauphinoiseaardappelen
*****
Verfijnd buffet van nagerechten “into 2024”
Plaats : Salons Notredame – Wijnendalestraat 103 – 8600 Diksmuide (Beerst)
Aanvang : 19 uur
Prijs : 120 euro All in > aperitieven, kwaliteitswijnen en dranken, champagnecocktail, drankenfordait, muzikale omlijsting tot ?
Uw reservatie is bevestigd mits storting van 85 euro per persoon of contante betaling in Salons Notredame
Storten op rek nr. BE 71 4743 36273 169 met de mededeling: uw e-mailadres, telefoonnummer en tafelnaam
Dit menu wordt tevens geserveerd in de salons op nieuwjaarsdag vanaf 12.30u.
en op elke vrijdag, zaterdag en zondag van januari aan 64 euro mits reservatie
Dit menu kan worden afgehaald (scroll naar beneden) op oudejaarsavond voor 17.30u.,
op nieuwjaarsdag vanaf 10u.
en op elke vrijdag, zaterdag en zondag van januari aan 54 euro
Alle andere afhaalgerechten zijn gedurende het hele jaar te verkrijgen
Vraag naar onze traiteurfolder of bekijk deze op https://www.salonsnotredame.be/take-away-folder/
Oudejaarsavond - & Nieuwjaarsdagmenu
Ouverture van gastronomische minigerechten.
*****
Filet van platvis uit de Noordzee – sausje van Sint jacobsvruchten
gewokte melange van prei, orzo, shiitake en paprikabrunoise
*****
Damhertrugfilet – grand-veneursaus
of
Op het vel gebakken parelhoen “Gambrinus”
saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes
Garnituur voor beide hoofdschotels:
Chinese koolrolletjes met schorseneren in t’wit
gepocheerd wildeman-peertje met veenbessen
Dauphine aardappelen of gratin “Dauphinois”
*****
Verfijnd nagerechtenbord “in to 2024”
• Dit menu kan worden afgehaald op oudejaarsavond voor 17.30u., op nieuwjaarsdag vanaf 10u.
en op elke vrijdag, zaterdag en zondag van januari aan € 54,00
• Dit menu wordt geserveerd in de salons op nieuwjaarsdag en
op elke vrijdag, zaterdag en zondag van januari aan € 64,00
> met geselecteerde kwaliteitswijnen: € 75,00
> kinderen jonger dan 12 jaar met dranken: € 35,00