Bistro

TERUG OPEN VANAF 5 MEI:

Gerechten mits reservatie

Deze gerechten zijn enkel te verkrijgen
mits reservatie 48 uur vooraf
tel.: 051 50 01 63

· Kwaliteitsmosselen – mosselsausje aan 24 euro
· Een creatie van de chef met vis volgens marktaanbod aan 24 euro
· Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht aan 24 euro
· Varkenshaasje gastronôme aan 21 euro
· Waaier van gelakte tamme eendenborst zoetzuur aan 25 euro
· Côte à l’os Blanc Bleu van het witblauwe ras aan 26 euro
· Kangoeroefilet met rozemarijn aan 26 euro
· Provencaals gekruide medaillon van lam – sausje van graantjesmosterd en tijm aan 28 euro

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met
bijpassende groenten en een aardappelbereiding

Locatie

Adres

Wijnendalestraat 103
8600 Beerst (Diksmuide)

Scroll naar boven